czy mógłby ktoś wskazać błąd w poniższym kodzie? Męczę się z tym już jakiś czas i nie wiem co robię źle.
Dane z bazy wyświetlają się poprawnie, obok nich wyświetlam linki edytuj i usuń. Problem polega na tym ,że po kliknięciu w edycję pojawiają mi się pobrane dane ale po kliknięciu edytuj nie są wprowadzane zmiany w bazie.
<? $link=mysql_query('SELECT * FROM scrap ORDER BY id desc'); //wyswietlanie danych w odwrotnej kolejnosci { echo ' : <a href="index.php?wpisy=edytuj&id='.$wiersz['id'].'"><span style="color:green">edytuj</span></a>'; echo ' / <a href="index.php?wpisy=usun&id='.$wiersz['id'].'"><span style="color:red">usuń</span></a>'; } { $id=$_GET['id']; Napisał:<br /> <input type="text" name="autor" size="24" value="'.$wiersz['technik'].'"><br /> Tytuł:<br /> <input type="text" name="tytul" size="64" value="'.$wiersz['sprawa'].'"><br /> Treść:<br /> <textarea rows="5" name="tresc" cols="42">'.$wiersz['opis'].'</textarea><br /> <input type="submit" value="Edit"> </form>'; } { $autor=$_POST['technik']; $tytul=$_POST['sprawa']; $tresc=$_POST['opis']; $id=$_GET['id']; echo 'Pomyślnie edytowałem sprawę! <br /><br /><strong>Technik:</strong><br />'.$autor.',<br /><strong>Nowa sprawa:</strong><br />'.$tytul.',<br /><strong>Nowy opis:</strong><br />'.$tresc.'<br /><br />'; } { $id=$_GET['id']; } ?>