Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [strona] strona firmy motoryzacyjnej
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
biper
<post usunięty>
invx
literki w menu, byz zostawil jak sa czyli durzymi, zeby jakos sie wyroznialy od reszty, ten element flash na dole mi sie nie podoba, nie psauje do reszty, ogulnie nie jest zle , ale zawsze moze byc lepiej smile.gif 7+/10
Paul
Errors: 11

Na mozilli tragedia :?

Trzeba tez przyznac, ze troche przeszkadza ten migajacy flash w czytaniu textu powitalnego.... Moze sie czepiam, ale te flagi w topie wydaja sie byc nieostre...

Mysle, ze trzeba nad tym projektem jeszcze troche popracowac winksmiley.jpg Jak narazie 5/10
biper
ok dzieki za komentarze.

a propo tych flag to sa specjalnie nieostre, bo jak najedziesz na nie to sie "podświetlają".
Paul
Cytat
a propo tych flag to sa specjalnie nieostre, bo jak najedziesz na nie to sie "podświetlają".

mi nie chodzilo oto, ze maja alphe, a oto, ze sa jakby rozmazanne, maja niewyrazne kontury...

PS. Na mozilli od razu sa podswietlone...
biper
Cytat
Cytat

mi nie chodzilo oto, ze maja alphe, a oto, ze sa jakby rozmazanne, maja niewyrazne kontury...

PS. Na mozilli od razu sa podswietlone...

aha - no nic takie gify znalazłem...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.