Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Paszport polsatu
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
GrayHat
co to do licha jest??
orson
witam ...

serio nie wiesz questionmark.gif na poczatku dzialalnosci polsat wypuscil takie broszurki z unikalnymi nr. i w czasie programu losowali wycieczki chyba na podstawie tych nr ... broszurka sie nazywala paszport polsatu ... i tak juz zostalo ..

pozdrawiam
Szelcio
Hehe... przypomnial mi sie film Chlopaki nie placza tongue.gif
GrayHat
Cytat
Hehe... przypomnial mi sie film Chlopaki nie placza tongue.gif

dokladnie...
a ja mam paszport polsatu wyp[censored]

czyli paszport polsatu to papiery na wyczieczke od nich?
mi sie wydawalo ze to przepustki dziennikarskie winksmiley.jpg
SonGoace
paszport polsatu jest potrzebny jedynie wtedy gdy nie zna sie osobiście PIASKA aaevil.gif

(ps. mam do odsprzedania 3 paszporty polsatu biggrin.gif:D:D )
PMadej
grayhat czy ty już nie masz głupszych pytań w zasobniku systemowym?questionmark.gif
SonGoace
Każdy, nawet najgłupszy pomysł na pytanie gwarantuje podniesienie liczby swoich postów o co najmniej 1.

NIedługo beda pytana typu czy 2 + 2 to 4... (pewnie by sie rozwineła bardzo inteligentna dyskusja o podatkach itd.)
PMadej
Songoace to też się tyczy Ciebie ... czasem przeganiasz Graya kalinowskiego i marcinjarek razem wzietych ...
SonGoace
wiem, przeciez o tym pisze biggrin.gif, tyle ze ja nie robie tego codziennie tongue.gif
BzikOS
Pytanie zadane w temacie zostało wystarczająco wyjaśnione, a wątek schodzi na ciemną stronę mocy winksmiley.jpg

Blokuję.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.