Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Cichy zdalny monitoring kamery internetowej
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
LordRaven
Witam,
Widział ktoś może z was aplikacje pod Windowsa która umożliwia "monitoring/szpiegowanie" za pomocą kamery internetowej?
Fajnie jak by szło zainstalować taki program "po cichu" (bez żadnych ikonek na pulpicie pasku zadań itp), a potem żeby obraz był by dostępny via przeglądarkę internetową.
Znalazłem takie coś jak I-Can-See-You i Win-spy są to programy które umożliwiają zdalny monitoring, np stanowisk w pracy itp.
Zna może ktoś jeszcze jakiś dobry program tego typu?

Dzięki za wszelką pomoc
everth
Przeczytaj to dokładnie. Na szybko - ponieważ pracownik i tak musi wiedzieć o "podglądaniu" to nie widzę większego sensu w ukrywaniu działania takiego programu przed nim.
kwiateusz
a czemu zakładasz że to w pracy? może chce obserwować co sie dzieje aktualnie na jego domowym komputerze? głodnemu chleb na myśli jak to mawiają
everth
Mea culpa. Rzuciła mi się po oczach ta praca tongue.gif W każdym razie taka rejestracja i tak jest dla mnie wątpliwa - czemu ma bowiem służyć? Bezpieczeństwu raczej nie bardzo.
LordRaven
do monitorowania pracy niema być, ino do podglądania tongue.gif
Wiem że podglądanie jest złe, ale czasami trzeba.
Znalazłem sobie Yawcam niby fajny bo można załączyć jako serwis i nie widać wogule że program stream`uje dane, ale niema dźwięku a na tym mi najbardziej zależy.
Wie ktoś może czy jak się uruchomi dowolny program tego typu jako serwis czy też będzie on niewidoczny że chodzi ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.