Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czy wystarczy taki komputer?
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
Khann
Witam

Po kilku latach postanowiłem wymienić sprzęt na nowy, na Allegro znalazłem taką oto propozycję:

Komputer;)

Ogólnie komputer ma być uniwersalny i będzie służył do obsługi Photoshopa, oglądania filmów oraz zagrania sobie od czasu do czasu w jakieś nowsze gierki. Co o tym sadzicie?
erix
Ja tam wolę kupować części i dopiero z tego całą budę złożyć, ale... wink.gif

Jeśli ma być i do Photoshopa, to upewnij się, jaki faktycznie jest tam dysk. Samą pojemność, to sobie można do szafy wsadzić, ważniejszy jest czas dostępu. I jeśli masz kasę, dokup sobie dysk SSD na scratchdiski, plik wymiany, różnicę odczujesz. wink.gif
Fifi209
Sam mam dysk o takiej pojemności, powiem że czas dostępu, cache i prędkość obrotowa to bardzo ważne parametry, na które TRZEBA zwrócić szczególną uwagę. smile.gif
ewaslawek5
Pewnie że parametry są OK i to za taką cennę wink.gif. Pozdro i miłej zabawy
outsider
mógłby ktoś znający się na sprzęcie powiedzieć, gdzie jest haczyk w tej aukcji ? Bo cena jest na prawdę niska, według mnie smile.gif
Piogola
Cena podzespołów komputera według ceneo (najtańsze ceny) to 1345zł. Po aukcji widać, że robią to hurtowo, więc podzespoły kupują 20-30% taniej.
Armstrong
Haczyk? Ta karta do gry się nie nada. Wbrew hasłu: "Komputer dla wymagających GRACZY !" Ogólnie mówiąc słaba karta. (Mały Fermi od NV). Płyta główna przy OC i rozbudowie raczej się nie sprawdzi. Nie podali modelu dysku lub nie widzę.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.