Znamy się mało... więc może ja bym powiedział parę słów o sobie - najpierw. Urodziłem się... urodziłem się w Małkini, w 1937 roku, w lipcu. Znaczy, w połowie lipca... właściwie w drugiej połowie lipca, właściwie... dokładnie 17 lipca.

Sporo korzystam z tego forum, postów nie piszę, bo wyszukiwarka ma wszystkie odpowiedzi

Bardziej jestem grafikiem niż programistą, ale czasem dłubię w php.
No... to tyle może o sobie - na początek.

Zrobiłem taką oto stronkę - Co warto obejrzeć. Idea jest bardzo prosta. Nie wiesz jaki film wybrać na dzisiejszy wieczór? Losujesz film na mojej stronie, oglądasz zwiastun i decydujesz, czy warto go zobaczyć. Wszystkie filmy obejrzałem i subiektywnie wybrałem. Nie ma tu gniotów

Adres:
http://www.cowartoobejrzec.pl/
A i mam kilka pytań do Was, głównie a propos usability, jak już pobawicie się stroną:
1. Czy opis filmu, aktorzy, reżyser itd. itp. nie jest zbyt "ukryty". Chciałem aby głównie było widać trailer filmu, reszta była tłem, ale nie wiem czy nie przesadziłem

2. Czy menu nie jest za ciemne?
3. Czy button do losowania jest wystarczająco widoczny? Czy jest pierwszą rzeczą na którą spojrzałeś po wejściu na stronę?
4. I ogólnie jak się podoba Wam pomysł i realizacja?

5. Ah, i coś co mnie nurtuje od paru dni. Filmy się losują, i zapamietują te które obejrzałeś, żeby się nie powtarzały. Ile czasu powinno się to pamiętać. W tej chwili jest tak, że jak zamkniesz przeglądarkę, to zapamiętane-obejrzane się kasują. Powinny się pamiętać dłużej, czy tak jest ok?
Z góry dzięki za opinię i życzę miłego przeglądania filmów

Pozdrawiam,
Kalais