Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dodawanie fragmentow do strony cz2
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Ad
Na wstepie przepraszam ze zadladam nowy watek ale z niewyjasnionych przyczyn watek http://forum.php.pl/viewtopic.php?t=17266&highlight= zostal zamkniety sad.gif Nie chcem specjalnie komentowac ale rozwiazanie podane w tym watku kompletnie nie rozwizuje problemu i wynikza z zalkowitego niezrozumienia i nie doczytania tego co napisalem (zebym nie byl goloslowny przytocze fragmenty: ja pisze " Ma korzystac z plikow tekstowych" invx: "a jak chcesz to zachowac, to nie obejdzie sie bez bazy, albo plikow *.txt".
Mam nadzieje ze moderatorzy to poprawia.
I wlasciwy temat. Jak zapisac do pliku czyli zeby strona o adresie przyklad.pl/start.php wyswietlala zawsze to co wczesniej wyslano metoda POST?
Zbłąkany
plik tekstoy to jest plik *.txt a gwiazda oznacza dowolny ciag znakow 8)
mozesz wyslac cookie z odpowdienimi wartosciami zmiennych zapisac do pliku tekstowego lub bazy danych ewentualnie zapisac w tablicy sesyjnej biggrin.gif
Ad
Cytat
plik tekstoy to jest plik *.txt a gwiazda oznacza dowolny ciag znakow 8)

To akurat wiem smile.gif

Cytat
mozesz wyslac cookie z odpowdienimi wartosciami zmiennych zapisac do pliku tekstowego

No tak wlasnie o tym myslalem ale pojecia nie mam jak to zrobic.

Cytat
bazy danych ewentualnie zapisac w tablicy sesyjnej biggrin.gif

No tak jak pisalem wczesniej to rozwizanie odpada.
Zbłąkany
Co do ciastek zajrzyj tutaj
Ad
Cytat
Co do ciastek zajrzyj tutaj

Moze ja i nie jestem najpelszy z php smile.gif ale po co do tego ciasteczka. Ja mysle ze to powinno dzialac tak:
to co wyslame z formularza jest zpisywane do pliku tekstowego a na stronie ten plik jest tylko wstawiany "w srodek". Po co tu komus ciasteczka?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.