Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [blue dragon] them b. pilna sprawa
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Nemoscc
Witam.
mlodzi.pl po wielu perypetiach wreszcie rusza. Na początku mieliśmy ambicje na autorski cms, lecz jak narazie jest to w sferze marzeń. Jako mlodzi.pl jest serwisem robionym dla idei nie stać mnie na dokładanie do tego. Więcej o misji mlodzi.pl TUTAJ

W końcu zdecydowaliśmy się na scrypt php blue dragon. Lecz pojawił się problem thema.

Proszę tutaj o pomoc w wykonaniu thema. (Mile widziana była by także później pomoc przy edycji scryptu)

Co w zamian?? Niestety z tym krucho. Jedyne, co mogę zaoferować to dziękuję i wzmiankę na stronie. ew. jakieś konto www.

Ja to robię dla idei i byłbym wdzięczny gdyby ktoś mógłby to zrobić z tych samych pobudek.

Pozdrawiam
SonGoace
Reklama ?
cichy
Sorki ale po kij ta ankieta ?
Tekst posta jeszcze rozumiem..
ale jak sie ma do tego ankieta to ni w ząb nie moge pojąć.

Pozdro
Seth
Ankieta zostala usunieta.
Nemoscc
ankieta była poto by się dowiedziedź jaka jest wasz stosunek co do mojego pomysłu i do tego co robię.

a wracając do tematu.

Zrezygnowaliśmyz blue dragon gdyż na dzień dobry trzeba było by przerabiać scrypt.

Ostatecznie zdecydowaliśmy się na postnuke.

Mogę zaoferować w zamian za pomoc reklame w portalu, ilość odsłon do ustalenia.

Chodzi o przerobienie desigu html na thema do post nuke. Mile widziana była by puźniejsza pomoc w dopasowaniu/edycji thema lub/i kodu scryptu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.