przy probie localhost/phpmyadmin normalnie pokazuje strone logowania ale moje dane do logowania nie zgadzaja sie i nie moge nawet sie zalogowac. Co moze byc przyczyna ? probowalem restartowac wszystko nic nie pomoglo. W miedzyczasie instalowalem Aucentix web scanner zeby z ciekawosci sprawdzic jak to wyglada, jakis skrypt ktory sie uruchamialo z localhosta ktory wyswietlal konfiguracje php. Sam nic nie zmienialem wszystkie te programy odinstalowalem po jakis 10 min (wykasowalem). Procz tego instalowalem internet explorera 9 (ale sadze ze to nie ma wiekszego znaczenia).
Prosze o pomoc

pozdrawiam
Dzisiaj przeinstalowalem wszystko apacza, php i mysql tworzac od poczatku haslo dla roota. Skasowalem wszystkie pliki konfiguracyjne wczesniej. Po zainstalowaniu kiedy do folderu htdocs wstawiam plik html / php np <?php echo '123';?> to wyswietla mi normalnie dopiero jak wstawiam swoje wczesniejsze kody (kopiuje) to mi sie wyswietla php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: The requested name is valid, but no data of the requested type was found. Mimo sciagniecia od nowa phpmyadmin iprobie zalogowania na konto root wyswietla mi sie blad laczenia z baza mysql mimo ze jest uruchomiona i cala instalacja przeszla pomyslnie...