Mam bazę danych, wyszukuję interesujące mnie rekordy przez formularz html, wyświetlają mi się wyszukane rekordy i z tych wyświetlonych rekordów wybieram któryś i robię jakieś dalsze funkcje. Problem mam w tym że nie wiem jak wybrać konkretny rekord z tych wyświetlonych. Mogę dać przycisk lub pole wyboru przy każdym wyświetlanym rekordzie ale jak zrobić w kodzie żeby po kliknięciu danego rekordu do następnej strony splaty.php pobrały się dane własnie z tego rekordu. Wyniki wyświetlam w pętli:
for ($i=0; $i<$ile_znalezionych; $i++) { $wiersz2=$wynik->fetch_row(); <td bgcolor=\"white\" align=\"center\" width=\"8%\" height=\"60\">".stripslashes($wiersz2[1])."</td> <td bgcolor=\"white\" align=\"center\" width=\"8%\" height=\"60\">".stripslashes($wiersz2[2])."</td> <td align=\"center\" width=\"7%\"><a target=\"Spłaty faktury\" href=\"splaty.php\" onclick=\"window.open('splaty.php', 'Spłaty faktury', 'menubar=no,toolbar=no,location=no,directories=no,status=no,scrollbars=yes,re sizable=yes,fullscreen=no,channelmode=no,width=500,height=250,left=200,top=250')\">Spłaty</a></tr>"; }