Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z formularzem kontaktowym
Forum PHP.pl > Forum > PHP
photoprocessing
witam mam następujący problem naciągnąłem szablon skonfigurowałem do własnych potrzeb ale z kontaktem nie mogę poradzić chodzi o to żeby podpiąć własny email aby jak dam wysili to ma wysłać na podany adres w indeksie mam następujący kod:
<h2>Zadaj nam pytanie</h2>
<form action="" id="form"><fieldset>
<div class="rowElem"><input type="text" value="Imię i Nazwisko:" onBlur="if(this.value=='') this.value='Imię i Nazwisko:'" onFocus="if(this.value =='Imię i Nazwisko:' ) this.value=''" /></div>
<div class="rowElem"><input type="Email" value="E-mail:" onBlur="if(this.value=='') this.value='E-mail:'" onFocus="if(this.value =='E-mail:' ) this.value=''" /></div>
<div class="rowElem"><input type="text" value="Temat:" onBlur="if(this.value=='') this.value='Temat:'" onFocus="if(this.value =='Temat:' ) this.value=''" /></div>
<div class="rowElem2"><textarea rows="40" cols="30" onBlur="if(this.value=='') this.value='Wiadomość:'" onFocus="if(this.value =='Wiadomość:' ) this.value=''" >Wiadomość:</textarea></div>
<div class="container">
<div class="fright">
<a href="#" class="link-1" onClick="document.getElementById('form').reset()">usuń</a>
<div class="indent-2"><a href="#" class="link-1" onClick="document.getElementById('form').submit()">wyślij</a></div>
</div>
</div>
</fieldset></form>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</section>
</div>
</div>
<footer>
<div class="main">
<div class="inside">
<div class="container">

gdzie podpiąć emalia
blooregard
Proszę dodać BBCode.

Obsługę wysyłania maili pisze się po stronie serwera korzystając np. z f-cji mail() lub dedykowanych w tym celu klas.
Bags_Bunny
Cytat(blooregard @ 27.04.2011, 20:54:48 ) *
(...) dedykowanych w tym celu klas.

Osobiście polecam Zend_Mail, jestem z niej bardzo zadowolony.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.