Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: strona z serwerem ftp
Forum PHP.pl > Forum > PHP
slawekjocker
Szukam skryptu albo szablonu strony takiej jak np speedyshare albo megaupload coś w tym rodzaju zeby inne osoby mogly wrzucac swoje pliki lub mogly widziec spis plikow jakie ja wrzuce
prowseed
Cytat
Szukam skryptu

A w google szukałeś? Na pewno jest. Polecam najpierw poszukać:
Jak bezpiecznie wysłać plik na serwer (blokowanie rozszerzeń .php, ew sprawdzanie naglowkow, ukrywanie sciezki do pliku), pozniej proponuje poszukac jak sensownie rozwiazac problem limitow na serwerze (transfer, miejsce), az w koncu mozna sie pokusic o wyszukanie jak listować pliki znajdujące się w danym katalogu. Umiejętne wykorzystanie bazy danych byłoby tu sporym atutem. Osobiscie gotowego skryptu jako takiego nie znam (a szukalem kiedys), ale napisanie prostego uploadera opierającego się na dostępnych w internecie źródłach zajęło mi w sumie 2 dni.
kill15
Cytat(slawekjocker @ 9.05.2011, 23:29:09 ) *
Szukam skryptu albo szablonu strony takiej jak np speedyshare albo megaupload coś w tym rodzaju zeby inne osoby mogly wrzucac swoje pliki lub mogly widziec spis plikow jakie ja wrzuce

A ja szukam moich frytek snitch.gif szkoda że ich nie zrobiłem snitch.gif
zły dział
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.