Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] moje folio
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
shpyo
Witam, chcialem pokazac Wam projekt mojego przyszlego portfolio smile.gif
Mam nadzieje ze sie spodoba.
ADRES: http://62.233.130.1/~piotrek/_folio.php

co o tym sadzicie? co zmienic?
Puciek
Ładne, w stylu jaki pućki lubią najbardziej, najchętniej bym go sobie przywłaszczył smile.gif

11/10
sztosz
Obejrzałem i... Dziwne, nie jestem pewien co to ma przedstawiac :?

Jesli chodzi o kolorysteke to okey, ale to po lewej stronie obok tkstu z mnustwem kropek... to mi nie pasuje za bardzo do całości. Ale ogólnie całkiem fajne... tylko nie wiem o co w nim biega..
Puciek
Ja zostaje przy swojim, jakbyś nie chciał go wykorzystać to daj znać - dogadamy sie smile.gif
shpyo
@sztos
te takie kropeczki to mialbyc bajer tongue.gif

@Puciek
Hmm... mysle ze sie dogadamy, jezeli chcesz miec - to czekam na propozycje.
invx
nic szczegulnego, powiedzial bym wrecz ze mi sie kompletnie nie podoba. :arrow: 4/10
Slasher
Nic szczegolnego. Nie zrobiło na mnie wrazenia.
shpyo
to moze powiedie cos wiecej?
Bakus
usuń te kropki po lewej i będzie 10/10 winksmiley.jpg stronka ok...
stoprocent
hmm.... zaczne od wypowiedzi negatywnych . Jesli ktos ma cos do zkrytykowania to niech napisze co i jak , a nie postyu w stylu nipodoba mi sie . Jak nie macie nic wiecej do dodania to poco pisac .
Wedlug mnie lay jest okej . Jest prosty przejzysty , co prawda malo atrakcyjny graficznie ale rozplanowanie to uzupelnia.
kalinowski
bylo by pewnie piekne dyby mi sie otwieralo
majesik
mnie tez sie nie otwiera sad.gif
kicaj
Autor zapewne usuanl prace, nieche juz oceny i jest to rownoznaczne z zamknieciem tematu :]]]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.