Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Design strony
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Lethys
Witam,

Ostatnimi czasy otworzyłem swoją nową stronę durnowato.pl

Działanie strony jest takie jak przykładowo na kwejku czy bebzolu.

Czym się więc moja strona różni?
- na durnowato są same durnowate rzeczy
- zero jakiś apelów do userów (noście koszulki, szpilki i inne pierdoły..)

Chciałbym abyście ocenili design (wygląd strony). Dużego pola do popisu tutaj nie ma bo strona ma być prosta ale jestem ciekawy jak mi wyszło.

Do oceny:
- logo
- cały design
- kolorystyka

link: durnowato.pl
lessi
Wchodzę na stronę i patrzę ooo jakaś reklama na górze ... ale to nic jadę dalej widzę jakieś obrazki otoczone ramką. Ok. Potem mówię ... a zerknę sobie na nagłówek a tutaj questionmark.gif Gdzie on jest ... aaa to jest to co z początku uważałem za reklamę ... Szczególnie uwagę odwróciła mi ta strzałka, bo myślałem to coś w stylu kliknij tutaj i cię przeniesie do innej strony:)
Fajny regulamin ....
Tło... kojarzy mi się z jakąś starą tkaniną, w czasie przewijania odwraca uwagę ze zdjęć.
A logo ... no dla mnie nie jest złe

Ogólnie niech się wypowie ktoś inny bo nie jestem fanem kolejnych tego typu stron ...
Lethys
Skoro strona nazywa się durnowato to cięzko logo z treścią durnowato.pl uznać za reklame moim zdaniem.

Co to tła, kilka osób mi powiedziało, że tło jest "bardzo fajne". No ale faktycznie może trochę odwracac uwagę od treści.

regulamin postaram sie zrobic do jutra.

Dzieki za sugestie, rady.

Super by było jakby ktos jeszcze się wypowiedział to będę wiedział co zmienić.
Niedowiarek
Fajniej by było jakbyś użył pozycjonowania fixed, żeby tło była nieruchome a sama stronka się przesuwała smile.gif

A no jeszcze logo koło tytułu strony, żeby w zakładkach było widać tongue.gif
nmts
Cytat(Lethys @ 8.06.2011, 11:36:02 ) *
Działanie strony jest takie jak przykładowo na kwejku czy bebzolu.

Czym się więc moja strona różni?
- na durnowato są same durnowate rzeczy

Bullshit. Twoja durnowata strona jest tak samo durnowata jak inne pokroju kwejka. Moim zdaniem wydurniłeś się. wink.gif
toaspzoo
Co za dureń ! smile.gif
Fajny pomysł, tylko mało na tej stronce funkcji

Fajnie, ale gdzie dane do konta testowego ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.