Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Xampp blokuje GG
Forum PHP.pl > Forum > Serwery WWW
Hosiek
Mam problem, odkąd mam xampa to nie dziala mi w ogole gg i jeszcze mi zwalnia komuputer dopuki nie wyłącze procesu. Nawet jak wyłącze Xampp to gg nie dziala, jak moge to naprawic ? Probowałem zmienic port 433 na inny w xampie bo cos pisalo ze gg na tym pracuje, ale nie pomoglo, moze jakis inny port zmienic, ale jaki ? Lub jakie inne rozwiazanie ?
Fifi209
"dopuki" nie nauczysz się pisać POPRAWNIE to mam nadzieję, że nikt Ci nie pomoże.

Co do portów, Apache zajmuje 80
Hosiek
Cytat(Fifi209 @ 15.06.2011, 20:39:17 ) *
"dopuki" nie nauczysz się pisać POPRAWNIE to mam nadzieję, że nikt Ci nie pomoże.

Co do portów, Apache zajmuje 80

Przepraszam, ale chodze do szkoły w Wiedniu wiec nie umiem tak dobrze pisac po Polsku, sorki smile.gif

Dałem zamiast 80 na 8080, zrestartowałem komputer, ale gg dalej nie dziala sad.gif
Fifi209
Zainstaluj sobie AQQ i zobacz czy tam działa Ci protokół GG, może po prostu aplikacja jest zryta? smile.gif Sam używam XAMPP'a i AQQ i nie mam problemów.
Hosiek
Zainstalowałem to AQQ i tak samo jak z gg, w ogole sie nie włącza sad.gif
Fifi209
A bez XAMPP'a działa Ci to gg?
Hosiek
Dzialalo, ale jak zainstalowałem XAMPP'a to przestało. I XAMPP nie włącza mi sie przy starcie systemu, a GG sie włącza (Znaczy powinno).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.