Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: IE psuje stronę
Forum PHP.pl > Forum > PHP
Chrusta
Witam.

Robię stronę www, zrobiłem coś takiego (to tylko fragment kodu):
  1. echo '<font color=white>Players online:<font color="#33CC33" style="float: right;text-align: right;">'.$num.'</font><br>
  2. Total max players online: <font style="float: right;text-align: right;">'.$record.'</font><br>
  3. Total characters: <font style="float: right;text-align: right;">'.$totplayer.'</font><br>
  4. <font color="#33CC33">Total Travellers: </font><font style="float: right;text-align: right;">'.$no_player_num.'</font><br>
  5. <font color="#0099FF">Total Elvine characters: </font><font style="float: right;text-align: right;">'.$el_player_num.'</font><br>
  6. <font color="#FF6666">Total Aresden characters: </font><font style="float: right;text-align: right;">'.$ar_player_num.'</font><br>
  7. Total accounts: <font style="float: right;text-align: right;">'.$cctot_acc_num.'</font></font>';

Problem jest taki, że w Firefox'ie pokazuje normalnie, a np. w Internet Explorerze (i chyba Operze) jest coś takiego:

Tj. przesuwa prawą stronę o jeden wiersz w dół... Za nic nie mogę się połapać o co tu chodzi, w kodzie pokazanym wyżej jest wszystko ok. Ktoś może mi to wytłumaczyć?

Z góry dzięki.
Rid
A jaki jest doctype?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.