Chce aby dodawało pkt po zalogowaniu się raz na 24h, ankietę można było rozwiązywać raz na 24h i by dodawały się do niej pkt po udzieleniu dobrej odpowiedzi.
Kiedy ja próbuję to zrobić to mi coś nie wychodzi :/
W mysql mam baze themostp_prezent > uzytkownicy > punkty INT(30)
Tutaj kod php z pliku index
<?php include("config.php"); $id = $_SESSION['id']; $nick = $_SESSION['nick']; $haslo = $_SESSION['haslo']; $punkty = $_SESSION['punkty']; $email = $_SESSION['email']; $ip = $_SESSION['ip']; $konto = $_SESSION['konto']; $data = $_SESSION['data']; echo '<p>Nie byłeś zalogowany albo zostałeś wylogowany<br><a href="index.php">Strona Główna</a></p>'; exit; } $user = mysql_fetch_array(mysql_query("SELECT * FROM uzytkownicy WHERE `nick`='$nick' AND `haslo`='$haslo' LIMIT 1")); } exit; } // tresc dla zalogowanego uzytkownika ?>
A tu z gry.php
<?php include("config.php"); $nick = $_SESSION['nick']; $haslo = $_SESSION['haslo']; echo '<p>Nie byłeś zalogowany albo zostałeś wylogowany<br><a href="index.php">Strona Główna</a></p>'; exit; } ?> <table border="0" width="300px"> <tr height="50px"> <td> <?php $akcja = $_POST['akcja']; if ($akcja != 'wyniki') { ?> <form action='gry.php' method='post'> <b>Ile rucin ma lat?</b><br> 15 <input type='radio' name='odp1' value='10'><br> 13 <input type='radio' name='odp1' value='0'><br> 18 <input type='radio' name='odp1' value='0'><br><br> </td> </tr> <tr height="50px"> <td><b>Kiedy powstał skrypt "PrezenciK"?</b><br> 16.07.2011 <input type='radio' name='odp2' value='0'><br> 20.06.2011 <input type='radio' name='odp2' value='0'><br> 03.11.2010 <input type='radio' name='odp2' value='10'><br><br></td> </tr> <tr height="50px"> <td><b>Skrypt był zrobiony dla?</b><br> Shift <input type='radio' name='odp3' value='10'><br> Nikogo <input type='radio' name='odp3' value='0'><br> Progo <input type='radio' name='odp3' value='0'><br></td> </tr> </table> <input type='hidden' name='akcja' value='wyniki'> <input type='submit' value='Wyslij'></form> <? } elseif ($akcja == 'wyniki') { if ($_POST['odp1'] =="10") { $odp1 = $_POST['odp1']; } else { $odp1 = "0"; } ; if ($_POST['odp2'] =="10") { $odp2 = $_POST['odp2']; } else { $odp2 = "0"; } ; if ($_POST['odp3'] =="10") { $odp3 = $_POST['odp3']; } else { $odp3 = "0"; } ; $punkty = $odp1 + $odp2 + $odp3; } ?>
Pomoże ktoś? :/