- Przewijanie tych slajdów nie jest u mnie całkiem płynne (i nie jest to wina zbyt słabego sprzętu)
- Spróbuj pozbyć się tej jasnoszarej obwódki wokół twojego slidera, a nuż będzie wyglądać lepiej?
- O mnie -> ucieka z twojej strony na FB. Zakład, że spora część osób tam właśnie zakończy wędrówkę po twojej stronie?
http://www.mikoweb.pl/portfolio- straszne marnowanie miejsca. Nie można by było wszystkich tych informacji zmieścić obok obrazka strony?
- Tytuły stron w portfolio mógłyby być pisane jakimś webfontem. Obecnie trochę odstają od reszty
- Klikam, aby przejść na stronę jednego z projektów i przekierowuje mnie na stronę główną twojej strony? (np. www.rally-zone.pl)
- "Witamy w serwisie Mikoweb.pl." - "my", czy ty? To, że tworzysz sam od zera niekoniecznie jest minusem. A jeżeli chcesz uchodzić za firmę i/lub identyfikować się w liczbie mnogiej, to zmień maila kontaktowego, "o mnie" zmień na jakiś sensowny opis tego co twoja grupa/firma reprezentuje i oferuje (rozszrzenie info spod "oferta")
- "Projekty wykonujemy starannie
ze szczególnym naciskiem na poprawność i semantyczność kodu xHTML" - who cares? Dla potencjalnego klienta, który ma zerowe pojęcie o pisaniu stron taka informacja jest niemal bez znaczenia. Mógłbyś napisać o łatwości obsługi CMSa, pozycjonowaniu wysoko w wynikach google, etc.