Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www]galeria3m.pl
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Korab
Poddaję pod Wasz osąd stronę galeria3m.pl. Uwagi, sugestie, (ew.) pochwały mile widziane.
lobopol
Ok to kilka na dobry początek:
-wywal stronę wejście, to zabytek z bardzo dawnych czasów i tylko zajmuje niepotrzebnie czas użytkownikowi
-w menu użyj sprite-ów, po najechaniu bez nich zdjęcie drugie potrafi się zamulić
-zamiast js do podmiany zdjęć w menu użyj css+sprite
-przy zmniejszeniu strony ta świnia z dołu zasłania menu (min-height, a jeszcze lepiej sticky-footer)
-wywaliłbym te tagi img z menu i użył klas/divów na linkach w menu
-brak "ładnych" adresów w linkach
-galeria nie pasuję do reszty strony, połączyłbym ją z tym designem co jest na głównej
-onclick, onload nie onLoad, onClick w galerii
-metatagi w podstronach są takie same
-strona o mnie całkowicie bez polotu połącz z głównym designem i daj inne foto, niewyraźne
-kontakt też całkowicie nie pasuje i też powinien być połączony z głównym wyglądem
-brak jakiejkolwiek treści na stronie głównej (tylko menu i świnia)

Co do strony głównej to pomijając to co wymieniłem to mi się podoba design menu i ta świnia
Korab
@lobopol:
Strona wejście musi być - to taka artystyczna zachcianka. "Sticky footer" - dzięki wielkie, nie znałem tego. Sprite'y - miałem użyć, tylko nie chciało mi się modyfikować. Ale chyba się zbiorę w sobie i to zrobię. Zdjęcie - dobra, faktycznie trzeba zmienić.
Co do tych galerii, mr. 3M chce, żeby miał czarne tło i właśnie taki design: menu, obrazek, ew. podpis.
"O mnie" - napiszę do mr. 3M, czy nie chce zmienić. Jak nie będzie chciał, to... jego wizja.

Dzięki za opinię. Też mi się podoba ta świnia biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.