Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]Radio na stronie
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
vertigo2807
Chciałem uzyskać zwykłe radio na stronie aby można załączyć kiedy ktoś będzie chciał sobie posłuchać ale tutaj to już wogule nie mam pojęcia od czego zacząć.strone zrobiłem z panelem administracyjnym ze wszystkim ale w tym temacie nie daje rady
wNogachSpisz
Cytat(vertigo2807 @ 30.10.2011, 12:22:50 ) *
wogule

Dwa byki ortograficzne per wyraz - to już mały rekord świata.
Ruch Radzionków
niewiem o co ci dokładnie chodzi. chcesz dac na strone normalne radio czyli jaki np. rmf maxx questionmark.gif?
croc
http://lmgtfy.com/?q=radio+na+stronie

P.S. Sadzenie takich byków jak obaj koledzy to czysta ignorancja, ale nikt chyba tego nie zmieni.
vertigo2807
chodziło mi o dodanie małego playera do góry aby każdy mógł dać play i np. leci sobie w tle max czy planeta obojętne
wNogachSpisz
Otwórz player w nowym oknie.
vertigo2807
Ty chyba poważnie w nogach śpisz i nie mozesz sie obudzic pierwsze zwracasz mi uwage za ortografie a nastepnie robisz z siebie barana co nie umie czytac ze zrozumieniem.... Playera w tle stronykiedy przegladasz strone mozesz sluchac radia
wNogachSpisz
Cytat(vertigo2807 @ 30.10.2011, 14:49:32 ) *
Ty chyba poważnie w nogach śpisz i nie mozesz sie obudzic pierwsze zwracasz mi uwage za ortografie a nastepnie robisz z siebie barana

Lepszy baran niż analfabeta.

Cytat(vertigo2807 @ 30.10.2011, 14:49:32 ) *
nie umie czytac ze zrozumieniem....

Umie i próbuje Cię nakierować na dobre rozwiązanie.
Wkomponowanie odtwarzacza muzyki (w tym konkretnym przypadku radia, żebyś się nie czepiał) w stronę gdzie użytkownik chce dodatkowo wykonywać czynności będące w małej badź żadnej relacji z ów procesem odtwarzania muzyki, to proszenie się o kłopoty.
Powtarzam, uruchom odtwarzacz w nowym okienie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.