Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: SERWIS GSM - www.LogoStrefa.pl (SPRZEDAM)! PILNE!
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
ponczek
Na początku postu chciałem poprosić moderatora o nieusuwanie wiadomości z powodu powtórzenia. Otóż ten post nie jest powtórzony, ale zmodyfikowany i naprawde bardzo mi zależy aby dotarł do jak największego grona użytkowników forum.

-------------------------------------------------------------------------

SPRZEDAM SERWIS www.LogoStrefa.pl - POLSKI SERWIS Z LOGOSAMI, DZWONKAMI I INNYMI AKCESORIAMI DO KOMÓREK ZA JEDYNE 250 ZŁ. ZA TĄ CENE OTRZYMUJECIE PAŃSTWO DOMENE (WAŻNOŚĆ - 1 ROK, KWIECIEŃ 2005), SERWER DNS (1 ROK, KWIECIEŃ 2005) ORAZ SERWER (php), NA KTÓRYM UTRZYMYWANY JEST SERWIS JAK RÓWNIEŻ PRAWA DO PROWADZENIA SERWISU ORAZ PRAWA AUTORSKIE!!! DO TEGO PANEL ADMINISTRACYJNY NA WAPACZ.PL I (UWAGA!!!) - PONAD 170 ZŁ NA KONCIE!!!

TA CENA JEST DLATEGO TAK STRASZNIE NISKA PONIEWAŻ:
- SĄ MI BARDZO POTRZEBNE PIENIĄDZE NA TEGOROCZNE WAKACJE, KTÓRE ZACZYNAM JUŻ W TEN WTOREK,
- NIE MAM CZASU NA AKTUALIZACJE

TAKA OKAZJA MOŻE SI JUŻ WICEJ NIE POWTÓRZYĆ!
DZIEKI TEMU SERWISOWI MOŻESZ ZARABIAĆ NAPRAWDE NIEZŁĄ KASE.
JEŻELI NIE WIERZYSZ, ŻE NA KONCIE W WAPACZU MAM PONAD 170 ZŁ. KLIKNIJ TUTAJ!

PROSZE KONTAKTOWAĆ SIE NA DWA SPOSOBY:
GG (4868850) ORAZ NA E-MAIL: poncz3k@tlen.pl

JEŻELI KOMUŚ ZALEŻY NA KUPNIE SERWISU PROSZE DAĆ MI ZNAĆ DO JUTRA RANO, TAK, ŻEBY PIENIĄDZE ZA SERWIS DOTARŁY DO WTORKU. Z GÓRY DZIKUJE!

Indianin
Przez pół roku servis zarobił 70 zł . Nie można tego chyba nazwać dochodowym interesem .
http://forum.php.pl/index.php?act=Search&C...lite=logostrefa
ponczek
Moment... po pierwsze: czy ktoś powiedział Ci, że to jest dodane 70 zl do sumy, ktora mialem w kwietniu? Wglad na konto w wapaczu mam tylko ja, wiec nie wiem skad mozesz to wiedziec. Po drugie: masz kalendarz w domu? Jak tak, to zobacz sobie jaki to jest przedział od 17 kwietnia do 3 lipca? Hmmm... mysle, ze spokojnie ponad pol roku winksmiley.jpg
scanner
Trzeci temat z tym samym.
Nie uwazasz, że to trochę nudne?

Nieniejszym zamykam ten watek, bo zaraz zleci się tu śmietanka +postowców.
A Tobie proponuję spzedawać cokolwiek na allegro czy ebayu. Tutajk ludzie sami są w stanie napisac sobie takie serwisy.

Nastepne watki o sprzedaży logostrefy bede kasować już bez informacji. Co za dużo to i świnia nie zeżre.

P.S.
Statystyki oglądajności, statystyki używalności... jakoś tego brak.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.