Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szablon strony do oceny
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
lukasz_os
Witam.

Jako że jestem przede wszystkim koderem a nie grafikiem przedstawiam jeden z pierwszych szablonów strony do oceny. Tak wiem że może być wiele niedociągnięć i za każdą uwagę będę wdzięczny. Jest to szablon siłowni który właśnie wykonałem.

Oto on: http://zapodaj.net/327a1617f443.jpg.html

Pozdrawiam.
IceManSpy
Osoby w nagłówku tragicznie wycięte, widać że nie współgrają z tłem, tylko zostały tam po prostu wrzucone.

A ogólnie nie jest źle. Prosto i schludnie.
!*!
Jedyne co jest dobre, to ta panienka pod logiem. Reszta leży. Ziarniste tło jest za mocne, postacie w header wycięte w paincie, układ strony, szablon jakich wiele za darmo w necie.
evolucja
A największym problemem jest ogólnie panujący GIGANTYZM. Zaznacz wszystkie warstwy i zmniejsz je co najmniej o 1/3. Prawdopodobnie wtedy powinieneś dostać bardziej przyzwoite wielkości czcionek.
Też kiedyś miałem z tym problem biggrin.gif
lukasz_os
Cytat(evolucja @ 2.12.2011, 11:59:34 ) *
A największym problemem jest ogólnie panujący GIGANTYZM. Zaznacz wszystkie warstwy i zmniejsz je co najmniej o 1/3. Prawdopodobnie wtedy powinieneś dostać bardziej przyzwoite wielkości czcionek.
Też kiedyś miałem z tym problem biggrin.gif

Właśnie o ten gigantyzm mi chodziło. Tzn. nie mnie tylko zleceniodawcy. Wiesz ogólnie na siłownię większość idzie aby "być większym" dlatego wszystko jest takie duże.
dr_NO
Ale bez przesadyzmów... obecnie to wygląda jak strona dla niewidomych...
blooregard
Cytat(lukasz_os @ 2.12.2011, 12:59:00 ) *
Właśnie o ten gigantyzm mi chodziło. Tzn. nie mnie tylko zleceniodawcy. Wiesz ogólnie na siłownię większość idzie aby "być większym" dlatego wszystko jest takie duże.

O matko, jaki argument biggrin.gif

Sorry za OT, ale nie mogłem się powstrzymać
lukasz_os
Blooregard - nie ja jestem autorem tych słów smile.gif Tylko przytoczyłem argumentacje zleceniodawcy tongue.gif
ShadowD
Niedowidzących, brak jeszcze tylko jaskrawych barw. :-)

Zrób tak jak wszyscy Ci radzą i popraw te mamuty na coś milszego, top do wymiany, tło też (możesz ściemnić całość), footer też jest bykiem, a widać nie jest to potrzebne bo zawartości mało..
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.