Mam problem z DIVem - tlo i obrys nie jest na calej wysokosci - tylko do wysokosci okna przegladarki - po przwinieciu na dol juz nie ma tla ani obrysu.
Kod html.
Kod .css
#header1 { background: #3c3c3c url(imgs/tlo.png) repeat-x center center; width: 100%; position: top; z-index: 9999; } #menu1 { width: 960px; height: 80px; margin: 0 auto; } #main { padding-bottom: 319px; width: 960px; background-color: #ffffff; margin: 0 auto; height:100%; padding:0 10px 0 10px; border-left: 1px solid #b5b5b5;border-right: 1px solid #b5b5b5; } #main .col{ background-color: #ffffff; height:100%; } #main .wrap { width:960px; background-color: #ffffff; } #main .left_2 { float:left; width:650px; position:relative; top:5px; } #main .right_2 { float:left; width:300px; margin-left:10px; margin-bottom:35px; } #footer1 { width: 100%; margin: 0 auto; overflow: hidden; border-top: 6px solid #dcdcdc; background: #3c3c3c url(imgs/footer-content-bg.jpg) repeat top left; }
Ogolnie strona wyglada tak ze header i footer sa calej szerkosci przegladarki - zas MAIN ma szerokosc 960px - i problem w tym ze tresc znajdujaca sie czy to w prawej czy lewej kolumnie (left_2 i right2) wyplenia cala warstwe nie nachodzac na stopke - tylko ze tlo i obrys warstwy MAIN niestety ale jest tylko do wysokosci wczytania w przegladarce jak przewine nizej to nie ma juz ani tla ani obrysu.
Z gory wielkie dzieki za pomoc.