Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [WWW] djTelvo - Twoja impreza twoja muza!
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
bartosz1311
djTelvo - Twoja impreza twoja muza!

Proszę o ocenę biggrin.gif
Nowa strona w wersji 2.0 <-- dj Telvo - Twoja impreza Twoja muza
ShadowD
Raczej słabo.
- Za dużo pomarańczy, aż szkoda nie wykorzystać tej tęczy kolorów jakoś.
- Kwadratowo, za kwadratowo jak już chcesz kwadraty niech jakoś się łączą z sobą, a nie kwadrat w kwadracie.
- Układ strony raczej na minus jest wszystko i nic.
- brak paddingów i marginów.

Napisy kolorowe i pokraczna czcionka też nie na plus, postaraj się coś zmienić bo w chwili obecnej wygląda jak farmy linków.
Korab
Jak to zobaczyłem, to mi się od razu nasunęło na myśl: http://comicsansproject.tumblr.com/.
W stopce powinno być "CREATED BY", a nie "CREATE BY".
Animacja na dole rodem z lat 90.
Design jest zbyt niespójny - baner jest fajny i daje potencjał do stworzenia ciekawej, skomplikowanej strony. Natomiast Twój design jest bardzo prosty.
Mod4Tech
3 Uwagi.
1) Za kwadratowo.
2) Za pomarańczowo.
3) Czy to zaczyna być jakaś moda wstawianie wtycznki społecznościowej na środku strony?
bartosz1311
Dziękuje wszystkim za uwagi biggrin.gif
Przy następnej poprawce pozmieniam trochę biggrin.gif
prowseed
@ocena
Strona brzydka.

@offtopic
Cytat
Regulamin
Właściciel strony 365.xaa.pl nie odpowiada za pliki muzyczne na serwerze. Wszystkie pliki pochodzą z serwera uploaduj.net i zostały tutaj tylko umieszczone.

haha, juz nie dlugo...
qrooel
Zgadzam się, strona jest do przepisania od nowa, warto może zapłacić te 200 zł za jakiś prosty design? ;]
ShadowD
Grrr ta czcionka na środku banera jest genialna, niczym z painta wpisana i powiększona i dopiero umieszczona na banerze. haha.gif
skowron-line
Tragedia takie strony to 10 lat temu się robiło
- kolorystyka do bani
- czcionka do bani
- top do bani
- validacja adresu email a raczej jej brak
- w zaproponuj piosenkę to samo brak jakiego kolwiek komunikatu po nie wypełnieniu pól.

Tak jak ktoś napisał zapłać te 200 i zrób tak żeby się ludzie nie śmiali.
bartosz1311
Pogrzebałem trochę z wyglądem i został mi jeszcze banner (z wyglądu) biggrin.gif
kujawska
Deklarujesz, że strona w XHTML 1.0 Strict a ma 60 błędów.
Napisałeś lub złożyłeś coś w jakimś Tobie tylko znanym języku a póżniej w dokumencie twierdzisz,
że to xhtml w dodatku strict . Proponuję poznać najpierw xhtml. To nie jest trudny język.
Jak już będziesz znał choćby podstawy zacznij pisać od nowa lub poprawiać.
Żeby sprawdzić czy dobrze piszesz skorzystaj z walidatora W3C. On Ci powie co zepsułeś a nawet jak to naprawić.
Życzę powodzenia.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.