Mam oto taki kod:
<script type="text/javascript"> function dodaj_element(kontener,nazwapola){ var znacznik = document.createElement('input'); znacznik.setAttribute('name', nazwapola); znacznik.setAttribute('size', 5); znacznik.className = 'upload'; znacznik.style.display = "block"; var kontener = document.getElementById(kontener); kontener.appendChild(znacznik); } </script> echo '<form action="" method="POST"> <table style="margin: 0 auto;"> <tbody> <tr> <tr> <tr> <tr> <tr> <td align="center"><input type="text" value="" size="5" name="produkt[]"><input type="text" value="" size="5" name="ilosc[]"><input type="text" value="" size="5" name="nazwa[]"><input type="button" value="Dodaj pole" onclick="dodaj_element(\'wpis\',\'produkt[]\');dodaj_element(\'wpis\',\'ilosc[]\');dodaj_element(\'wpis\',\'nazwa[]\');" /></td> <tr> <tr id="wpis"> </tr> <td> </td> </tr> </tr> </tbody> </table> </form>';
problem mam tego rodzaju że nie znam w ogóle JS i nie wiem jak zrobić aby każde dynamiczne polu input było dodawane do nowego wiersza w TABELI oraz aby dodatkowo było doklejane pole typu select..
wstawienie Inputów próbowałem na 2 sposoby , 1 doklejanie tr przed i pod inpucie uzywajac body.innerhtml , niestety nic to nie dało.. oraz tworzenie document.createElement("TR"); przed document.createElement("INPUT"); które również nie zadziałało.. proszę o wyrozumiałość i pomoc w problemie..