Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [SPRZEDAM] Bazę adresów e-mail
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Sprzedam
ibazyonline
Baza adresów e-mail została stworzona z zachowaniem praw użytkowników i firm, na podstawie danych ogólnodostępnych w Internecie.
Baza liczy dokładnie 2 045 263 unikalnych i niepowtarzalnych (bez duplikatów) adresów e-mail.
Adresy e-mail należą do polskich użytkowników.
Baza idealnie nadaje się do promocji swoich usług i produktów. Daje szeroki dostęp do potencjalnych klientów.
Screeny, próbka oraz więcej informacji pod adresem: ibazyonline@gmail.com
Forma rozliczenia: przelew (baza wysyłana po przesłaniu potwierdzenia dokonania przelewu)
husky83
Cytat(ibazyonline @ 5.03.2012, 14:35:19 ) *
Baza adresów e-mail została stworzona z zachowaniem praw użytkowników i firm, na podstawie danych ogólnodostępnych w Internecie.

Co to oznacza 'z zachowaniem praw...'? Czy wszyscy użytkownicy wyrazili zgodę na otrzymywanie wiadomości reklamowych, czy ta zgoda jest domniemana?
co oznacza 'na podstawie danych ogólnodostępnych w internecie'? Czyli że robocik chodził po stronach i zbierał adresy email? Jeśli tak to taka baza nie może zostać do niczego wykorzystana.. Co z tego że na jakieś stronie jest mój adres email? Jeśli przy takim adresie nie ma informacji w stylu 'wyrażam zgodę na otrzymywanie wszelkich wiadomości reklamowych' to ok, ale jeśli takiej informacji nie ma, to nie ma także zgody na otrzymywanie takich wiadomości = baza nie jest nic warta. aż boję się pytać czy w tej bazie jest mój email, bo to całkiem możliwe, więc mogę dostawać SPAM, mimo że nie wyrażałem na to zgody... Opublikowanie adresu email w internecie nie jest równoznaczne z wyrażeniem zgody na otrzymywanie od byle kogo reklam...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.