toaspzoo
7.03.2012, 00:05:45
Strona przejrzysta, kolorystyka też niczego sobie.
W podstronie zatytułowanej cennik napisy jak dla mnie zlewają się trochę z tłem
Ogólnie na +
jacobson
7.03.2012, 10:10:35
Zgadzam sie, fajna stronka. Troche malo widoczny w banerze jest ten napis pracownia sztuki ogrodowej musze sie przysunac do ekranu zeby odczytac. Poza kolorystyka formularza kontaktowego jakos dziwnie dla mnie wyglada i jeszcze jak sie kliknie na wyslij to przycisk "wyslij" zjezdza na te informacje ponizej. Ogolnie tez na +
Janusz1200
7.03.2012, 10:44:31
NA małych monitorach (1024) Kontakt wjeżdża pod gałąź i jet niewidoczny i nieklikalny, jak i Blog.
Kruk na dole po lewej jest z innej bajki nieco, jak sądzę. RAczej pogrzebowy, dałbym przynajmniej mu większą przeźroczystość, tak, jak ptaszki na gałęzi.
mortus
7.03.2012, 11:21:26
Strona, jak na stronę pracowni sztuki ogrodowej zbyt ponura. Nie zauważyłem ciepłych barw (poza zdjęciami, grafikami projektów), za dużo jest też nieba, a za mało ogrodów?. Menu mało widoczne, a brązowy podkład po najechaniu trochę mdły i w ogóle mnie nie przekonuje. Strona główna trochę rozwalona: problem z typografią i układem elementów, mało widoczny nagłówek 'USŁUGI' (a ten szyld chyba w ogóle nie pasuje) i ciężko się zorientować, co to jest po tej lewej stronie (tutaj zmniejszyłbym link do portfolio i wrzucił pełne dane kontaktowe firmy - te ze stopki - oraz poszerzyłbym listę usług, aby zajmowała więcej miejsca aniżeli dane kontaktowe, lista nie wygląda jak lista). Opis etapów pracy mało widoczny (tutaj "zmniejszyłbym" punkty na korzyść opisu) i znowu te kolory. Formularz dotyczący wyceny zlecenia jakiś taki "urwany" i "nierówny", informacja o tym, że należy ten formularz wypełnić, aby otrzymać wstępną wycenę jest mało czytelna. Nie za bardzo rozumiem, co w formularzu kontaktowym robią te guziki.
Zamysł mi się podoba, jednak wolałbym bardziej błękitne niebo, zielone liście na drzewach zamiast gałęzi i w ogóle trochę żywych kolorów. Sugeruję poprawić, "ustandaryzować" typografię.
ciekawskiii
7.03.2012, 12:18:48
w cenniku jest jakis blad bo nie da sie zaznaczyc ogrodu przydomowego, strona ladna tylko menu slabo widoczne a kontaktu wcale nie da sie kliknac i prawie nie widoczne jest
Twist
8.03.2012, 11:48:40
Cytat(ciekawskiii @ 7.03.2012, 12:18:48 )

w cenniku jest jakis blad bo nie da sie zaznaczyc ogrodu przydomowego
Ptaszki nadlatuja na niego

Design imo ciekawy, ale nie dla akiej dzialalnosci. Tak jak ktos wyzej - strona powinna uakzywac piekno, cieplo, harmonie. A ukazuje ponury obraz niczym okladka szkolnej lektury.