Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: arsrosa.pl
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
kicaj
http://arsrosa.pl na finiszu...
toaspzoo
Strona przejrzysta, kolorystyka też niczego sobie.
W podstronie zatytułowanej cennik napisy jak dla mnie zlewają się trochę z tłem

Ogólnie na +
jacobson
Zgadzam sie, fajna stronka. Troche malo widoczny w banerze jest ten napis pracownia sztuki ogrodowej musze sie przysunac do ekranu zeby odczytac. Poza kolorystyka formularza kontaktowego jakos dziwnie dla mnie wyglada i jeszcze jak sie kliknie na wyslij to przycisk "wyslij" zjezdza na te informacje ponizej. Ogolnie tez na + smile.gif
Janusz1200
NA małych monitorach (1024) Kontakt wjeżdża pod gałąź i jet niewidoczny i nieklikalny, jak i Blog.
Kruk na dole po lewej jest z innej bajki nieco, jak sądzę. RAczej pogrzebowy, dałbym przynajmniej mu większą przeźroczystość, tak, jak ptaszki na gałęzi.
mortus
Strona, jak na stronę pracowni sztuki ogrodowej zbyt ponura. Nie zauważyłem ciepłych barw (poza zdjęciami, grafikami projektów), za dużo jest też nieba, a za mało ogrodów?. Menu mało widoczne, a brązowy podkład po najechaniu trochę mdły i w ogóle mnie nie przekonuje. Strona główna trochę rozwalona: problem z typografią i układem elementów, mało widoczny nagłówek 'USŁUGI' (a ten szyld chyba w ogóle nie pasuje) i ciężko się zorientować, co to jest po tej lewej stronie (tutaj zmniejszyłbym link do portfolio i wrzucił pełne dane kontaktowe firmy - te ze stopki - oraz poszerzyłbym listę usług, aby zajmowała więcej miejsca aniżeli dane kontaktowe, lista nie wygląda jak lista). Opis etapów pracy mało widoczny (tutaj "zmniejszyłbym" punkty na korzyść opisu) i znowu te kolory. Formularz dotyczący wyceny zlecenia jakiś taki "urwany" i "nierówny", informacja o tym, że należy ten formularz wypełnić, aby otrzymać wstępną wycenę jest mało czytelna. Nie za bardzo rozumiem, co w formularzu kontaktowym robią te guziki.

Zamysł mi się podoba, jednak wolałbym bardziej błękitne niebo, zielone liście na drzewach zamiast gałęzi i w ogóle trochę żywych kolorów. Sugeruję poprawić, "ustandaryzować" typografię.
ciekawskiii
w cenniku jest jakis blad bo nie da sie zaznaczyc ogrodu przydomowego, strona ladna tylko menu slabo widoczne a kontaktu wcale nie da sie kliknac i prawie nie widoczne jest
Twist
Cytat(ciekawskiii @ 7.03.2012, 12:18:48 ) *
w cenniku jest jakis blad bo nie da sie zaznaczyc ogrodu przydomowego

Ptaszki nadlatuja na niego biggrin.gif

Design imo ciekawy, ale nie dla akiej dzialalnosci. Tak jak ktos wyzej - strona powinna uakzywac piekno, cieplo, harmonie. A ukazuje ponury obraz niczym okladka szkolnej lektury.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.