KrissLhasa
31.03.2012, 12:02:02
Podziel się swoją ulubioną muzyką z innymi w sieci !
Witam niedawno stworzyłem stronę internetową które umożliwia dzielenie się ulubioną muzyką z innymi w sieci, pomysł wydaje sią dobry ponieważ każdy
zna jakieś dobre utwory, strona nie ogranicza się do jednego gatunku można na niej
dodawać zarówno Rock, Reggae jak i Dubstep...
A dodawanie samej muzyki jest banalnie proste wystarczy wpisać tytuł , adres z YouTube oraz zaznaczyć gatunek.
Zostało stworzone również Radio Music-Network dostepne pod adresem: www.music-network.pl/radio
Przy okazji zapraszam wszystkich serdecznie do dzielenia się swoimi najlepszymi kawałkami
oraz do odwiedzania naszego radia, mam nadzieje że każdy znajdzie tak cos dla siebie !
Adres strony : www.music-network.pl
Czekam na wasze opinie lub krytyke na temat pomysłu jak i wykonania.
Pozdrawiam.
Masakra pełną gębą. Styl wczytywania ala demoty nie jest dobry przy mediach. Szczególnie że wczytujesz wszytko naraz. Otworzyłem stronę, po kilkunastu sekundach ledwo wczytały się pierwsze 50 elementów witryny, a zużycie pamięci podskoczyło tak bardzo że nie chciało mi się czekać na pełne załadowanie.
- nie ma w tym żadnej nowości, od czego jest YT czy inne serwisy
- styl demotów zniechęca
- rozumiem że to ma być tylko serwis do zbierania linków, ale daj użytkownikowi to czego potrzebuje, czyli gdy chce odsłuchać nagranie, dopiero wtedy je załaduj przez playe YT, a nie wszytko od razu.
Posio
2.04.2012, 19:50:47
Ja się tylko zastanawiam jaki jest sens tej strony, skoro wystarczy kliknąć "Share" na yt.com ?
Skrypt wygląda jak tysiące innych ala`demoty. Niczym nie przyciąga...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.