Nie znam się na js i ciężko mi ruszyć cokolwiek w tym temacie, mam taki kod
if($punktid==18 or $punktid==17 or $punktid==16 or $punktid==13 or $punktid==7 or $punktid==14 or $punktid==4 or $punktid==6 or $punktid==10 or $punktid==3 or $punktid==2){ $date_pcmarket_od="$data 18:50:00"; $date_pcmarket_do="$data 21:30:00"; } else { $date_pcmarket_od="$date 18:50:00"; $date_pcmarket_do="$date 21:30:00"; }; $server = 'xxx'; $user="xxx"; $pass="xxx"; $db="mdm_baza"; $link = mssql_connect($server, $user, $pass); if ($punktid==18) $id_pcmarkt=26; elseif ($punktid==17) $id_pcmarkt=1; elseif ($punktid==16) $id_pcmarkt=20; elseif ($punktid==13) $id_pcmarkt=17; elseif ($punktid==7) $id_pcmarkt=3; elseif ($punktid==14) $id_pcmarkt=10; elseif ($punktid==4) $id_pcmarkt=16; elseif ($punktid==6) $id_pcmarkt=11; elseif ($punktid==10) $id_pcmarkt=15; elseif ($punktid==3) $id_pcmarkt=13; elseif ($punktid==2) $id_pcmarkt=8; else $id_pcmarkt=false; mssql_select_db('mdm_baza', $link); $row_pc = mssql_fetch_array(mssql_query("SELECT * FROM dbo.Dok WHERE TypDok='52' AND MagId='$id_pcmarkt' AND Data='$date' AND Zmiana BETWEEN '$date_pcmarket_od' AND '$date_pcmarket_do' ")); $razem_pcmarket=' - '.$row_pc['Razem']; if($row_pc['Razem']>10){ $_SESSION["utarg_pcmarket"]='ok'; $status_pcmarket='<div style="font-size: 20px; color:green; ">Aktualizacja kasy zakończona.</div>'; } else { $status_pcmarket='<div style="font-size: 30px;">Brak danych z kasy za dzisiejszy dzień! Zaczekaj na aktualizacje!</div>'; }; } else { $status_pcmarket='<div style="font-size: 20px; color:green; ">Aktualizacja kasy zakończona.</div>'; }; };
i potem wyświetlam zmienną $status_pcmarket, problem w tym że jeżeli status zmienia się to żeby zobaczyć zmiane trzeba odświeżyć strone, więc pomyślałem o js miało by to wyglądać tak że skrypt wykonuje się co 30s i najlepiej było by przerwanie sprawdzania statusu gdy zostanie spełniony ten warunek if($row_pc['Razem']>10) ale to nie jest niezbędne