Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z include
Forum PHP.pl > Forum > PHP
smileer
Witam, dopiero rozpoczynam swoją przygode z php, chodź strony jeśli chodzi o html jako takie robię.

Mam taki kod:
zadanie1.php
Aby przejść do kolejnego zadania wpisz hasło:<br>
<?php
session_register();
echo '<form method="post"><input name="haslo1" type="text" tabindex="2" size="40"> <input type="submit" name="sendpass1" value="Sprawdź" style="margin: 10px 0px 20px 10px;"></form>';
$password='d68a18275455ae3eaa2c291eebb46e6d';
if(isset($_POST['sendpass1'])&&(md5($_POST['haslo1'])==$password))
include "zadania/zadanie2.php";
if(isset($_POST['sendpass1'])&&(md5($_POST['haslo1'])!=$password))
echo'bledne haslo';
?>

Oczywiście nad tym jest kawałek tekstu. Chcę zrobić zeby to sie rozwijało kaskadowo, tzn. wpisuje hasło pod spodem pojawia sie kolejny kawałek tekstu i kolejne pole na haslo itd. (oczywiście w każdym kolejnym kawałku jest inne hasło i inny tekst)
Moim prolemem jest to, że po wpisaniu hasła pojawia się następny kawałek, ale już po kolejnym wpisaniu hasła wraca skrypt na początek, tzn. nawet ta druga część znika.

tak maja pokazywac sie kolejne częsci tekstu.

Jeśli było przepraszam, szukałem, nie znalazłem, a jeśli było a ja nie znalazłem to źle szukałem i poradzcie chociaż jak to znaleźć.

Czy nikt nie wie co z tym mozna zrobic? Moze niepotrzebnie wykorzystuje tu include, moze jakos inaczej to sie da zrobic?
thoriam
Jeśli chcesz w php to sesje jeśli chcesz żeby było dynamicznie to ajax
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.