Witam.
JPrzeorałem google.com porządnie daltego mój kod to troche zlepek innyxh źrodeł korzystam też z kodu z ksiązki od php - grubej książki. A siedze już parę dni nad projektem i nic . Piszę cms obsługujacy bazę danych może i proste ale utknąłem . Mój problem polega na tym że przy tworzeniu nowej bazy i dodawanie kolejnych pól do formularza wszystko jest ok, ale przy edycji kiedy próbuje wyświetlać najpierw już formularz z danymi które automatycznie zostały dodane nie działa.
Próbowałem kopiować tablicę z danymi z php do javy i przez pętle while i mysql_fetch_array bezpośrednio załadować do talbicy i przekazać do value w input. Dodam jeszcze że jak próbuje normalną tablice jednowymiarową dodać to pole się wyświetla.
Do ładowania użyłem połączenia document.getelementbyid ,ale nie wyświetla mi się nic co ciekawe , ładowanie reszty pól ( utworzenie nowych ) też nie działa.
Do dodawania pól używam połączenia java script a dokładaniej funcji appendto i szablonu w texarea. Używam części kodu wziętego z różnych stron poprzez wyszukiwanie google .
Prosił bym o pomoc.