Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP] Problem z niedzialajacym skryptem
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
remi
Panowie , mam pewien problem z gotowym skryptem PropertyMax Pro... po jego instalacji (probowalem juz kilku wersji skryptu) zawsze wyrzuca mi blad tego typu...

Warning: require(../includes/functions/CGI.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /admin/admin_details.php on line 6

Warning: require(../includes/functions/SQL.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /admin/admin_details.php on line 7

Fatal error: Class 'CGI' not found in /admin/admin_details.php on line 9

Kombinuje jak kon pod gore mimo to nic nie moge zdzilac ... Bardzo prosze o pomoc,smile.gif
nospor
No a dograłeś takie pliki jak:
../includes/functions/CGI.php
../includes/functions/SQL.php
?
bastard13
Tzn. nie wiesz o co chodzi w tych błędach? Jeżeli tak, to TA strona pomoże Ci je zrozumiećsmile.gif
remi
OK , juz wiem co jest nie tak.... pliki owszzem sa na serwerze ale serwer bierze pod uwage wielkosc liter ... czyli SQL.php bylo zapisane jako sql.php i w tym momencie serwer nie widzial pliku... po zmianie na duze litery juz plik byl widziany... I teraz moje pytanie ... co zrobic zeby serwer nie zwracal uwagi na wielkosc liter w nazwach plikow ?
nospor
Popraw nazwy plików to serwer nie będzie zwracał uwagi wink.gif

serwer to linux, on traktuje wielkosć liter poważnie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.