Cazyoo
26.08.2012, 17:13:16
...i wybiegł z nich wtedy wystraszony człowieczek z drewnianym mieczem, a za nim goniąca go bestia. Miał żądzę przygody, lecz nie spodziewał się, że sprawy zajdą aż tak daleko - czy jesteś w stanie wcielić się w Niego? Ponieść się przygodzie i zatracić się w niej, jak nigdy dotąd? Nic prostszego, poszukiwaczu przygód.Adventure to projekt, który ma na celu zapewnić użytkownikom miejsce do rozgrywek sesji RPG (jest to gra oparta wyłącznie na wyobraźni graczy oraz słowach, którymi opisują postępowania swoich postaci, fabułę zazwyczaj nakręca Mistrz Gry) o dowolnej tematyce. Dołożyliśmy wszelkich starań, aby rozgrywki te umilić i ulepszyć, dając użytkownikom wiele możliwości, całość przyjemną otoczką. Forum nie jest jeszcze w takim stanie, w jakim sobie je uroiliśmy, lecz w międzyczasie mamy zamiar je aktualizować o ciekawe nowinki (poprawki graficzne - m.in. rangi graficzne, sesje w czasie rzeczywistym oraz dużo więcej bajerów), więc pewnym jest, że będzie jeszcze lepiej!
Adventure - Twoja przygoda!Co sądzicie? :)
cv65
26.08.2012, 17:36:04
CODE
PHP Error Message
Warning: Unknown: open_basedir restriction in effect. File(/www/www.adventure.hostei.com/forum/forumdisplay.php) is not within the allowed path(s): (/home/:/usr/lib/php:/tmp) in Unknown on line 0
Free Web Hosting
PHP Error Message
Warning: Unknown: failed to open stream: Operation not permitted in Unknown on line 0
Free Web Hosting
PHP Error Message
Fatal error: Unknown: Failed opening required '/www/www.adventure.hostei.com/forum/forumdisplay.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in Unknown on line 0
Free Web Hosting
http://www.adventure.hostei.com/forum/foru...play.php?fid=13coś nie bardzo
Cazyoo
26.08.2012, 19:46:30
Już tłumaczę. Wcześniej siedzieliśmy na webhost.com. Jednak wszelkie dane zostały usunięte, wraz z kopami baz danych. Straciliśmy zaufanie do tego serwera, a cudem udało nam się uratować bazę danych (coś nieudolny cracker). Przenieśliśmy się na hpbf.pl (tutaj podziękowania w stronę administratora za to, że wyciągnął do nas pomocną dłoń). Baza danych była (posty, skrypty itd.) ale wszystko pod adresem ...hostei.com, więc grafikę trzeba było wgrać ponownie i ręcznie pozmieniać wiele linków z hostei.com na hpbf.pl. Widocznie ten ominęliśmy, przy ręcznych zmianach naprawdę o to nietrudno, tym bardziej, że sami musieliśmy wychwycić wszystkie błędne odnośniki.
Mamy od takich błędów odpowiedni dział na forum. A poza tym drobnym błędem, jak się podoba forum? Tematyka?
A, i mogę wiedzieć z jakiego odnośnika trafiłeś na ten adres?
Zachęcam również innych użytkowników do oceny, może komuś się spodoba!
@edit:
A, już wiem, Poradniki. Sekundka i poprawione, dzięki za informację ;).
batman
26.08.2012, 22:28:29
Jako były MG i wieloletni gracz mam jedno pytanie - czy to jest tylko forum? Regulamin działu oceny jasno stanowi, iż for dyskusyjnych nie dajemy pod ocenę. Jeśli jest to tylko forum, temat zostanie zamknięty.
Cazyoo
27.08.2012, 15:13:17
Co rozumiesz przez "tylko forum"? Jest to witryna na silniku MyBB, owszem, ale nie można tego nazwać "tylko forum", na takim silniku rozgrywa się sesje, stąd też jest to forum, ale przecież to także dział informacyjny, który wraz z czasem będzie powiększany, a i w przyszłości mamy zamiar dodać "tylko stronę www" jako stronę główną. Odpowiadając, nie jest to tylko forum, to prędzej witryny do rozgrywania sesji RPG i MiniPBF.
Czyli jest to tylko forum nic ponad to. Nie widzę tam niczego więcej prócz skryptu MyBB.
Posio
27.08.2012, 16:03:33
Ja ogolnie wchodząc myślałem że zobaczę jakąś grę via WWW, a tu nic. Forum.
batman
27.08.2012, 18:43:52
Niestety jest to tylko forum, nieważne jak będzie nazywać się działy w nim zamieszczone. Pomysł mi się podoba i życzę sukcesów w jego rozwijaniu, jednak regulaminu należy przestrzegać, a ten stanowi, że nie dajemy pod ocenę for dyskusyjnych. Dlatego też temat zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.