W pliku admin.php sprawdziłem czy wszystko poprawnie się wyświetla bez dodawania tego do bazy danych, przy poniższym kodzie jest wszystko okej:
<?php ?>
Ale gdy chcę żeby teraz te dane dodało mi do BD, to zamiast pięknie się wczytać i dodać je, wywala mi błąd 500 i nic się nie wczytuje. Próbowałem to dodać na dwa sposoby (poniżej już bez tego wcześniejszego wyświetlania, same fragmenty z mysql):
Pierwszy z INSERT INTO tabela VALUES wartosci:
<?php $zapytanie="INSERT INTO artykuly (tytul, kategoria, autor, data, wstep, tresc, glowny) VALUES ($_POST['tytul'], $_POST['kategoria'], $_POST['autor'], $_POST['data'], $_POST['wstep'], $_POST['tresc'], $_POST['glowny'])"; ?>
Oraz drugi wykorzystując INSERT INTO tabela SET wartosc1='a' wartosc2='b':
<?php $zapytanie="INSERT INTO artykuly SET tytul='$_POST['tytul']', kategoria='$_POST['kategoria']', autor='$_POST['autor']', data='$_POST['data']', wstep='$_POST['wstep']', tresc='$_POST['tresc']', glowny='$_POST['glowny']' "; ?>
Co jest nie tak? Może przeoczyłem jakiś nawias albo cudzysłów/apostrof, ale sprawdzałem to kilka razy. Próbowałem też dawać /" zamiast ', próbowałem bez apostrofów, ale nadal to samo...