Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Symfony][korepetycje - wolontariat]Osoba, która odpowie na kilka pytań
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Szymciosek
Witam,
poszukuję osoby, która ma pojęcie o Symfony2 i byłaby chętna do przekazania swojej wiedzy. Nie mówię o całości. Chodzi o pytania dotyczące tego FW. Podstawy znam, przerobiłem książkę W. Gajdy, ale to jednak za mało i teraz napotykam problemy, z którymi ciężko mi się zmierzyć.

Chodzi o pomoc za darmo, z dobrej woli.

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Ps.
Nie chodzi mi o odesłanie do dokumentacji czy innych źródeł, chodzi o osobę, z którą mogę pogadać i się od niej czegoś nauczyć.
nospor
Przenosze.
teutates
https://groups.google.com/forum/?fromgroups...;forum/symfony2
Odpowiezda za free, ale pewnie 99% odpowiedzi juz jest:)
Szymciosek
Tu nie chodzi o odsyłanie do innych źródeł czy dokumentacji itd, ale o to, że chciałbym porozmawiać z kimś, kto w każdej chwili byłby w stanie mi pomóc, odpowiedzieć na pytanie.
_krc_
irc://irc.freenode.net/symfony
Szymciosek
Jak to uruchomić i co mi to da ? Są tam polacy ?
phpion
Cytat(Szymciosek @ 19.12.2012, 12:51:51 ) *
chciałbym porozmawiać z kimś, kto w każdej chwili byłby w stanie mi pomóc, odpowiedzieć na pytanie.

Oj kolego, z takim wymaganiem to nie licz na wolontariat. Musiałbyś wyłożyć nieco gotówki na support 24h smile.gif Radzę być bardziej cierpliwym i czekać na odpowiedź na forach. W międzyczasie możesz robić coś innego albo jeszcze raz samodzielnie próbować rozwiązać problem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.