Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: śmiech na sali
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
jamSoft
Cytat
Programowanie jest twoją życiową pasją? Języki, skrypty, systemy nie mają dla ciebie żadnych tajemnic? Już dziś robisz rzeczy, których za 10 lat twoi koledzy będą uczyli się na studiach? Zgłoś się do nas natychmiast!

a jeszcze więcej:
http://warszawa.gumtree.pl/c-Praca-program...QAdIdZ441285845
Fifi209
Do działu humor się nadaje wink.gif
thek
Hmmm... Na studia szedłem mając 19 lat... Minus 10... Zaokrąglmy do pełnych dziesiątek. Kurcze... A mnie się wydawało, że Polska przestrzega międzynarodowych praw o zatrudnianiu nieletnich, gdzie wprost się pisze, że minimalny wiek powinien być w granicach 14-16 lat, o ile jest to praca lekka (brak doprecyzowania), z określoną liczbą godzin, opłacaniem podatku, składek itp smile.gif Normalnie łamanie prawa i to publiczne wink.gif
everth
Chyba że jest tu niejawne założenie że za 10 lat urzędy pracy wyślą wszystkich bezrobotnych na studia informatyczne. Wtedy ma to jakiś sens...
grudzien
niedługo będą tabletki na porost wiedzy sprzedawać smile.gif
Pilsener
Kiedyś były na wzrok - pro-wzrok czy jakoś tak to się nazywało, reklamowali na portalach dla graczy wink.gif

I właśnie dlatego nie przepadam za Warszawą - nie ma cwaniaka na warszawiaka i tak dalej. Olbrzymia większość śmieciowych ofert które krążą po całym kraju pochodzi niestety ze stolicy, także firmy warszawskie szukające jeleni w Wólce Bagnistej proponowały zwykle najniższe stawki w okolicy smile.gif No ale biznes jest biznes a gdzie mają to lepiej wiedzieć jak nie właśnie w Warszawie? Dlatego oferty pracy z Warszawy jeszcze pewnie długo będą u mnie miały niski priorytet thumbsdownsmileyanim.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.