- Za duży font, zmniejsz go o kilka px.
- górna belka: czy margines z lewej strony jest taki sam jak z prawej (obok RSS?)
- ikonka RSS wycięta słabo - ogólnie do ikonek polecam:
http://www.iconfinder.com/- W logotypie "Projektowanie i pozycjonowanie stron www" wyrównałbym do napisu "SeoMagic" i dałbym większy margines górny (o parę px)
- Opisówki w menu usunałbym - ogólnie darowałbym sobie je na przyszłość - osobiście nigdy nie rozumiałem takich akcji albo przy menu numeracja typu "01", "02" - mi się to nie podoba. Opis daj wtedy do tagu "title" dla linku.
- slider: margines górny jest mniejszy w stosunku do marginesu dolnego (tam gdzie jest paginacja)
- slider: większy margines górny i dolny dla paginacji
- slider: większy margines lewy i prawy dla numerków w paginacji
- slider: zrób jeden numerek wyróżniający się, który będzie sugerować, na którym sliderze aktualnie użytkownik jest
- slider: strzałki na sliderze są na pewno na tym samym poziomie?
- menu główne (lewa strona): po najechaniu na jakiś przycisk zrobiłbym "hover" - inny kolor, żeby nie było monotonnie
- menu główne (lewa strona): usunąć opisówkę - same buttony - opisy wstaw do atrybutu "title"
- skontaktuj się z nami: inputy nie są wycentrowane w stosunku do tekstów (np. "Podaj imię" jest niżej niż input)
- środek: brak prawego marginesu
- środek: pusto ogólnie w tych newsach: popatrz jak te nowoczesne blogi na wordpressie są postawione - bardziej niestandardowo - w niektórych szablonach można spotkać ciekawe rozwiązania dot. newsów i wyświetlanie liczby komentarzy czy też informacji o autorze
- stopka: dałbym tekst do lewej zamiast wycentrowanego - jak widzę wycentrowany tekst kojarzą mi się automatycznie wierszyki, które można poczytać w internecie.
- stopka: do tekstów dodałbym strzałkę przed każdą linijką czy coś w tym stylu
- menu: albo mi się wydaje, albo menu (poziome, u góry) jest mniejsze w stosunku do całej strony niżej (inny width)