Mam kod JS o zawartości:
<script type="text/javascript"> var Timer; var TotalSeconds; var targetDate = "19 February, 2013 07:25:00"; function CreateTimer(TimerID) { Timer = document.getElementById(TimerID); todayEpoch = today.getTime(); targetEpoch = target.getTime(); TotalSeconds = (targetEpoch - todayEpoch)/1000; // get difference and convert to seconds UpdateTimer() window.setTimeout("Tick()", 1000); } function Tick() { TotalSeconds -= 1; UpdateTimer(); window.location.href = "index2.html"; } else{ window.setTimeout("Tick()", 1000); } } } function UpdateTimer() { var Seconds = TotalSeconds; Seconds -= Days * 86400; Seconds -= Hours * (3600); Seconds -= Minutes * (60); var TimeStr = LeadingZero(Days) + " Days " + LeadingZero(Hours) + " hrs " + LeadingZero(Minutes) + " min " + LeadingZero(Seconds) + " sec "; Timer.innerHTML = TimeStr ; } </script>
I na stronie wyświetla się wynik przy użyciu kodu:
<div id='timer'><span id="days">0</li> <br /><span id="t"> DAYS </span></div> <script type="text/javascript">window.onload = CreateTimer("timer");</script>
I teraz pojawia się pytanie. Potrzebuję wynik wyświetlić w czterech oddzelnych divach (dni, godziny, minuty, sekundy) i pojęcia nie mam jak to zrobić (ma to być w czystym JS - wiem, że w jQuery to parę linijek kodu). Końcowy efekt ma przypominać coś w stylu tego
Pomocy