Cytat(HuzarO @ 3.03.2013, 20:29:12 )

Witam, chciałbym Was prosić o ocenę mojego cms'a pod względem szablonu i ogólnej funkcjonalności, jako iż nie jestem grafikiem to szablon nie jest piękny ale wydaje mi się że aż taki zły także nie jest. Co jest zrobione? w tym momencie działa (a przynajmniej tak mi się wydaje) rejestracja, logowanie i panel użytkownika w którym znajduje się narazie (wylogowywanie)

. Jak wiadomo prace nad nim ciągle trwają, a jako iż jestem jedynym jego twórcą troche czasu schodzi. Dziękuję za oceny i pozdrawiam.
Strona:
clickChciałbym zauważyć także że error z validatora html5 związany z elementem '</noscript>' jest z winy hostingu który go doczepia na końcu strony.
Cytat
System zarządzania treścią (ang. Content Management System, CMS) jest to aplikacja internetowa lub ich zestaw, pozwalająca na łatwe utworzenie serwisu WWW oraz jego późniejszą aktualizację i rozbudowę przez redakcyjny personel nietechniczny
Myślę, że jak
na razie nie ma co oceniać, stwórz coś co naprawdę będziemy mogli ocenić jako całość, bo jak będziesz tutaj bombardował nas każdą pierdółką to nie dość, że zrobi się spam to jeszcze nie do tego należy ten dział. Więc proponuje, abyś odczekał jakiś czas, i wtedy się zgłosił. Jeżeli dopiero zaczynasz to w internecie znajdziesz dużo kursów lub masz do dyspozycji dużo książek, wiec nasza pomoc na tym etapie nie jest Ci potrzebna