funkcja dodaje dodatkowe znaki ' na początku i końcu wprowadzonych danych
Cinnanical
8.05.2013, 09:35:49
A coś innego?
Zapytanie na np. dodanie rekordu mam takie: $result = $db->alteration_query("BLABLA");
nospor
8.05.2013, 09:53:46
Skoro używasz PDO to używaj BINDowania i Twoje problemy znikną jeśli chodzi o bazę danych
Wlasnie zajrzałem do tego twojego "poradnika"... zapomnij o nim i zacznij pracować na czystym PDO. Jak już ogarniesz o co chodzi, to możesz zacząć się bawić w jakieś durne obudówki jak ta z twojego poradnika (choć ta w poradniku należy do jednych najgorszych :/)
Cinnanical
8.05.2013, 09:55:47
Dlaczego?
Ja używam go bo inaczej nic z tego nie będzie. Tzn. jak dam try catch to w innym pliku zniknie mi połączenie.
A może masz jakiś lepszy ?
!*!
8.05.2013, 09:57:41
To znaczy że robisz coś źle. Poza tym co ma try catch do pdo? Lepszy jest tylko ten PDO
nospor
8.05.2013, 09:58:51
Cytat
Ja używam go bo inaczej nic z tego nie będzie. Tzn. jak dam try catch to w innym pliku zniknie mi połączenie.
Coś ci się pokićkało... PDO działa tak samo niezależnie czy coś z tego korzysta czy nie i nie znika samo z siebie. Pewnie coś źle robisz
Cytat
A może masz jakiś lepszy
Tak, czyste PDO - już ci mówiłem
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.