Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: System newsów - osadzanie php w index.php
Forum PHP.pl > Forum > PHP
benzulli
Witam

Mam mały problem - według poradnika zrobiłem system newsów w php (+ mysql) no i chciałem ładnie to oprawić w grafikę. Problem zaczął się wtedy, kiedy chciałem dodać ostatnie 5 newsów na stronę główną. Wcześniej 5 ostatnich newsów było umieszczone w pliku nowe.php ( i dalej jest, z powrotem przywróciłem jak usunięty nie chciał i tak działać). Chciałbym, aby ta zawartość skryptu php pojawiała się na stronie index.php, a nie wiem dlaczego tak się dzieje, że się nie pojawia. co_jest.gif co_jest.gif Podmieniłem cały kod w pliku nowe.php i też nic nie wyskakiwało. Czy problem leży w divach czy w czym? Adres strony to bezchemii.info/porlat
SmokAnalog
Myślisz, że bez kodu ktoś zdiagnozuje Twój problem?
benzulli
Od razu po napisaniu postu zedytowałem go dodając adres strony. Już jest link. Jeżeli będzie trzeba podam inne pliki php, plik nowe.php znajduje się w domyślnym katalogu, chodzi mi o to, aby pojawiał (zawartość, ona już jest, ale się nie wyświetla) się w index.php

Download plików:

http://www.sendspace.pl/file/1c0eead4b36e8edd0a031b6 (nowe.php i index.php)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.