Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [przyjmę zlecenia] programista CakePHP
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
barteknasi
ponad 4 lata doswiadczenia w CakePHP, aktualizacje i serwis od wersji 1.3
nowe wdrożenia wg. projektu zleceniodawcy - praktycznie bez znaczenia zakres i funkcjonalność projektu, wszystko da się zrobić (w zakresie wynagrodzenia).
w outsourcingu z firmami akceptuję klauzule poufności, nie widzę przeszkód w realizacji portali typu 18+
Tylko umowy o dzieło.
W przypadku stałej współpracy lub kontraktowej - wyłacznie praca zdalna.
bartek[at]nasi[dot]pl

zapomniałbym:
moja cena minimalna za zlecenie to 1600zł, jeżeli swoje zlecenie wyliczasz do tej kwoty lub wydaje ci się za za tą kwotę zrobię ci drugiego facebuka to nie pisz tongue.gif
nie wykonuję i nie tnę layoutów, od tego są koderzy zapewniam działanie aplikacji na poziomie BE i FE (backend i frontend)

Pozdrawiam i zapraszam do współpracy
kicaj
Portfolio?
barteknasi
myslałem o tym ale nie wiem jak pokazać moją pracę tak by nie była oceniana przez pryzmat cudzego layoutu, może mi podpowiesz?
kicaj
A podpinałeś grafikę pod system napisany w Cake'u? Jeśli tak, to też jest to do oceny.

Poza tym jest dużo innych rzeczy do sprawdzenia...
barteknasi
ok może to zrobione 2tyg temu:
http://www.cakephp.com.pl/weterynarz/

prosta aplikacja strony internetowej z możliwością publikowania artykułów, Cms dedykowany dla osoby nie mającej bladego pojęcia o komputerze, wszystkie zbędne dodatki zostały zautomatyzowane i jest wyłącznie to co musi być, to samo rozwiązanie odpowiada za wyświetlanie tzw. podstron. Zdjęcia i galeria jest jest max uproszczona i działa na zasadzie 1 zdjęcie to zdjęcie do artykułu więcej zdjęć to galeria pod artykułem, zdjęcia można przenosić pomiędzy artykułami, zdjęcia są normalizowane do formatów przy pomocy GD2 w tym akurat przypadku przechowywane są binarnie w bazie, linki w SEO slugable, automatyczne title i descripton. Zgodnie z życzeniem klienta strona ma możliwość deklarowania wielu Sliderów (np świąteczny i normalny) i włączania ich lub wyświetlania losowo.
w tej aplikacji są ponadto lecz wyłączone przez trudność przyswajania klienta: dodatkowe kategorie, obsługa poczty z formularza, opcje użytkownika, rejestracja i logowanie. W przyszłości o ile klient się zdecyduje dzięki temu będzie można łatwo rozwinąć ją o elementy takie jak baza pacjentów, historia choroby, właściciel każdego pacjenta miałby możliwość wglądu w zalecenia lekarskie jak i rezerwowania wizyty.... ale to kiedyś tam.

baza danych MySql złaczenia głównie po HBTM, 3 Controllery, url po routerze

można się zalogować jako admin z hasłem 1qaz2wsx

Całość oparta na CakePHP 2.3.9 layout nie mój, wyświetlanie widoków jest dopasowane do dostarczonego layoutu. Jak wspomniałem ja odpowiadam za działanie FE i BE

czy takie coś wystarczy?

zapomniałbym, w tej wersji ilustracje nie są zlinkowane po slug, ilustracje podczas uploadu mają zdefiniowany znak wodny

może jeszcze to http://boris.holidaycroatia.eu/

lay nie mój, system CakePHP 2.2 - aplikacja wielojęzyczna w pełni konfigurowalna, obsługa ilustracji podobna do tego co podałem wyżej ale nie ta sama, ilustracje można w tym przypadku tylko zamienić, zawiera automailing, pełny system rezerwacji, aplikacja działa pod wieloma domenami:

boris.apartments-in-croatia.eu (default lang EN)
boris.holiday-croatia.eu (default lang EN)
boris.holidaycroatia.eu (default lang EN)
boris.kroatien-appartements.eu (default lang DE)
boris.kroatienappartements.eu (default lang DE)
boris.wakacjechorwacja.eu (default lang PL)
boris.wakacje.w-chorwacji.pl (default lang PL)
boris.wakacje.na-chorwacji.pl (default lang PL)

content można dedykować dla każdego języka oddzielnie jak i dla każdej domeny osobno, w uproszczeniu każda strona może mieć różną treść w różnych językach lub wszędzie taką samą. aplikacja rejestruje zdarzenia działań na stronie, rejestracji, wiadomości z formularza. Grupy cenowe dla różnych języków lub wspólnie dla wszystkich. rożny system promocji w zależności od języka czy domeny i ogólnie wszystko tam kręci się wokół rezerwacji i treści i statystyk
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.