ze strony w której mam
odpalam popa'pa
window.showModalDialog('./atachments.php',"Arg1","dialogHeight: 300px; dialogWidth: 1000px; dialogTop: 150px; dialogLeft: 150px; ")
na stronie atachments.php mam formularz do ładowania załącznikow (który działa

teraz potrzebuję przy zamknięciu tego popapa przekazać do div=PublicList listę załadowanych plkiów... i robię to w taki sposób:
przy kliknięciu przycisku zamknij okno wywołuję funkcję:
function closing(){ var myDiv = opener.document.getElementById("PublicList"); var filenames=''; <?php $upload_dir_public = '/var/www/html/upload/1/server/php/files/'.$_SESSION['sUser']; if (is_dir($upload_dir_public)) { foreach(new DirectoryIterator($upload_dir_public) as $file) { $nazwa=$file->getFilename(); if(!$file->isDot()&&($file->getFilename()!='thumbnail')){ $ext=explode('.',$file->getFilename()); if ($ext[1]=='png' ||$ext[1]=='jpg'|| $ext[1]=='jpeg' || $ext[1]=='gif') { $Path="$upload_dir_public/thumbnail/$nazwa"; } else $filenames_PHP=$filenames_PHP.'<br>'.$nazwa; } } } ?> filenames='<?php echo $filenames_PHP;?>'; //alert (filenames); myDiv.innerHTML=filenames; window.close(); } </script>
problem jaki mam to to: że lista zwracana jest poprawnie ale niestety zaczytywana jest tak jakby przy załadowaniu się strony atachments.php ... oznacza to ze jak odpalę popapa i załaduję pliki to lista plików nie zostanie mi zrwócona ... chyba że odpalę popup'a kolejny raz i go zamknę ... wtedy jest ok ... jak mogę rozwiązać mój problem ?
dzięki za pomoc