Witam,

Chętnie nawiązanie współpracę z osoba która posiada doświadczenie w prowadzeniu projektów IT (Webowych), Więc jeśli tworzyłeś lub tworzysz kod, masz i/lub chcesz pogłębić swoje doświadczenie w zarządzaniu projektami - zapraszam do kontaktu.

Aby była jasność, posiadam duże doświadczenie w reklamie / IT - dysponuje odpowiednim doświadczeniem oraz kapitałem, NIE szukam wykonawcy dla kolejnego z projektów. Szukam AMBITNEGO współpracownika do KOMERCYJNYCH PROJEKTÓW, który chce rozwijać się w prowadzeniu projektów i zarządzaniu zespołem programistów, forma współpracy jest dla mnie dowolna - od umowy współpracy po Spółkę - wszystko zależy od Twojego zaangażowania i tego co możesz zaoferować. Główny obszar działania to Warszawa (tutaj znajduje się biuro), jednak nie widzę przeciwwskazań przy współpracy z osoba z innego rejonu Polski.

Ze swojej strony oferuje wszystko co związane z: biurem, kapitałem (nie musisz inwestować nic oprócz swojego doświadczenia i zaangażowania), nowymi zleceniami. Od wspólnika oczekuje przede wszystkim doświadczenia, kreatywności i oczywiście... sensownego prowadzenia projektów, odpowiedzialności za death line ;'-)

Zainteresowany/a? Prześlij swoje doświadczenie, kilka słów o sobie oraz numer telefonu - do usłyszenia! smile.gif