Może od początku wyjaśnię. Robię ostatnio pewną stronę wykorzystującą pliki cookies oraz przekierowanie header("Location ..."). Na serwerze lokalnym (EasyPHP) testowałem moją stronę i wszystko działało świetnie, ale gdy wstawiłem ją do internetu po prostu nie działa : <. Próbowałem zastosować ob_flush()... Zmiana wersji PHP nie pomaga (chociaż nie sądzę, żeby PHP 5.4 nie obsługiwał cookies, no ale próbowałem też tak). Coś się dowiedziałem, że trzeba zmienić uprawnienia pliku, bo inaczej cośtam - dałem na próbę wszystkie możliwe uprawnienia (777) i też nic! Coś kombinowałem w php.ini i udało mi się włączyć pokazywanie błędów. Wyskakuje jakiś błąd, który mówi, ze nagłówek już został przesłany (Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /homepages/4/d496393136/htdocs/test/test.php:8) in /homepages/4/d496393136/htdocs/test/test.php on line 10). Próbowałem wszystkich metod znalezionych w internecie i nic ; <. Tutaj kod źródłowy:
Jest to przykładowy kod, który umieściłem pod adresem http://test.hiboux.pl/test.php , żeby łatwiej wyłapać błąd. Nie ma opcji na błędy składni, bo testowałem na serwerze lokalnym i działa (poza tym skopiowałem z oficjalnego manuala PHP).
Błagam pomóżcie mi!
P.S. Tak, próbowałem też dodawać output_buffering = on w php.ini i nie - nie działa.