Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z wysylaniem (chmod na 0777)?
Forum PHP.pl > Forum > PHP
SSaq
Mam problem: Wysłałem na serwer moją pierwszą php-stronkę i skrypty wykonuje Ok, ale do czasu kiedy trzeba coś wysłać na server. Wygląda to tak, że np. nie mogę dodać newsa, ani komentarza do newsa... nie mogę prawie nic sad.gif na HDD działało a na serverq nie - CHmod ustawilem tak jak trzeba, i w plikach tez nie ma problemów (ścieżki dostępu etc - wszystko gra). Może pomocne będzie info, że nie pisze mi nic o braku dostępu, tylko po prostu mówi mi że danej strony nie ma na necie (błąd 440)
SSaq
dalej - po prostu nei wykonuje mi nic, co wymaga wpisania jakiś informacji - typu haslo, login, czy tresc newsa sad.gif(((((((
rzseattle
to znaczy co sie dokladnie dzieje??
naciskasz submita i wyskakuje 440 czy co?
a co do sciezek to sprawdz czy wszedzie masz male litery bo jak problem ze dziala w domu a na servie juz nie to moze byc to.
SSaq
naciskam submita i mam 440 :x ot - tak - po prostu sad.gif
gdr
A zobacz czy na pewno dobrze wpisales adres skryptu w formularzu... albo najlepiej rzuc linkiem, to ktos sprawdzi co jest nie tak.
tonymld
a jaki jest adres tej stronki?
SSaq
Sprawdzalem na innym serverq i jest okej... sad.gif skrypt nie dziala na serwerze "free.komrel.net" - niby 50 mb/szybki/php, ale no - nie dziala... a znalesc teraz dobry server za free to ciezko sad.gif(((((((
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.