Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [b]Szukam redaktorów do strony dla webmasterów[/b]
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
yono
Poszukuję chętnych do tworzenia ze mną strony poświęconej Webmasterom. Jeśli uważasz, że się nadajesz ( powinieneś umieć phpl ub java script lub flasha ) i mógłbys pisać np free programy skrypty to napisz yonoo@wp.pl . Jesli wydaje Ci się, że to nie wypali to zobacz już gotowa stronę z uzupełniontymi kilokoma działami. Szukam po prostu lidzi do pomocy! A oto ona: www.strony.wp.pl/wp/yonoo/web.html - w dodatku będzie ona zorbiona w php tylko narazie czekam az xo.pl da mi serwerka!
wassago
Cytat
[...] Jesli wydaje Ci się, że to nie wypali to zobacz już gotowa stronę z uzupełniontymi kilokoma działami. [...]

hmm nie wiem czy ta stronka miala mnie rzucic na kolana bo tak z twej wypowiedzi wynika... a co do tego to daj do oceny te stronke i zacznij od modyfikacji layoutu, wtedy zajmij sie samym serwisem... poza tym takich stronej w polskiej sieci jest multum (<-- nienawiedze tego slowa :wink: ) ... po co jeszcze jedna?? i na dodatek nieciekawa :? - stary kto ci robil te grafiki: kursy, recenzje etc... chyba format sie pomylil bo jako gif'y lepiej by to wygladalo :wink: ... a zreszta... rob jak chcesz... jeszcze duzo by tam trzeba bylo zmienic...
mazy
nie licz na wiele biggrin.gif ja także szukałem ludzi do strony, i nie znalezłem sad.gif
pozatym zgadzam się z WASSAGO masz jeszcze wiele do przerobienia. (nauczenia).
kwiateek
A ja mam takie pytanie:
[b]Dlaczego ludzie nie znajacy sie na webmasterstwie zaczynaja robic swoje "pierwsze" strony o tematyce webmasterstwa ?!
wassago
[quote][...]
Dlaczego ludzie nie znajacy sie na webmasterstwie zaczynaja robic swoje "pierwsze" strony o tematyce webmasterstwa ?!
[b]@kwiateek
... a ja probowalem mu ten pomysl taaak delikatnie wyperswadowac :wink:
kwiateek
Cytat
@kwiateek ... a ja probowalem mu ten pomysl taaak delikatnie wyperswadowac :wink:

biggrin.gif ja z reguly uzywam brutalniejszych metod... ale i tak nie bylo tak ostro (najpierw dalem size = 18 8) )
scanner
Kurde, teraz już wiem, czemu mi sie w monitorze tak szybko czerwnoy tusz zużywa...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.