Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Portal z informacyjno społecznościwoy
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Systemy portalowe i CMS'y
Stef@n
Witam, poszukuje gotowego skryptu do portalu informacyjnego a zarazem z kilkoma opcjami społecznościowymi. Bardzo mi sie podoba w konfiguracji WordPress, ale czy ma możliwość zainstalowania jakiś wtyczek społecznościowych?
Najważniejsze opcje:
- Dodawanie artykułów poprzez zalogowanych użytkowników i potwierdzanie ich do publikacji przez admina.
- Aby można było publikować artykuły w 2 poziomowych kategoriach (Kategoria/Pod kategoria)
- Dodawanie zwyczajnych podstron informacyjnych
- komentowanie i ocenianie artykułów po zalogowaniu
- tworzenie galerii zdjęć pod artykułami
- możliwość zapraszania znajomych dodawania swoich zdjęć i komentowania ich między użytkownikami zalogowanymi

Jakie macie propozycje co z tych opcji możemy wydusić i przy którym CMSie?
kilab
Wszystko opisane powyżej zrobisz w Wordpressie, większość nawet bez konieczności instalacji żadnych wtyczek.
Stef@n
OK... zainstalowałem WordPressa i próbuje znaleźć jakieś wtyczki odnośnie:
- Aby użytkownik mógł się zalogować na stronie (nie tak jak admin) przez proste okienko w kolumnie.
- Wtyczka dotycząca oceny artykułów przez użytkowników
- Wtyczka dodawanie przez użytkowników swoich zdjęć do profilu czyli taka mini wersja Facebooka: zdjęcie profilowe, możliwość dodawania swoich zdjęć oceniania ich i komentowania.

Czy ktoś wie jakie to wtyczki bo szukałem i tak za bardzo nie wiem od czego zacząć a tego jest za dużo sad.gif...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.