Witam
Czy ktoś z Was może zna rozwiązanie następującego problemu.
Mam typ zawartości "STRONA". Do tego zrobione 4 typy różnych menu (oddzielne bloki). Mogę teraz ustawić, że zawsze będą się wyświetlały wszystkie 4, ale to mija się z celem. Nie wiem jak można skonfigurować blok, aby menu było wyświetlane tylko na takiej stronie, do której odnośnik posiada. Czyli jeśli strona mieści się w menu 1, to tylko to menu się pokazuje, pozostałe 3 są ukryte.
Zainstalowałem moduł Context - ale on nie rozwiązuje problemu, ponieważ muszę wskazać wszystkie odnośniki w menu robiąc warunek, aby to działało. Rozwiązanie to odpada, bo po dodaniu nowej strony, znowu muszę poprawiać warunek w module, a nie da się zaznaczyć całego menu.

Obejść problem z moją wiedzą, mogę jedynie rozbijając typ strona, na tyle typów ile mam menu. Wtedy można łatwo określić, że menu wyświetla się na danym typie zawartości, ale to drupal... więc nie wierzę, że się nie da smile.gif

edit:
Temat do zamknięcia.

Jakby ktoś miał ten sam problem, to zainstalowałem moduł Menu Block. W konfiguracji modułu wybiera się, które menu ma obsługiwać (przeszukiwać), a później tworzy się blok menu i wybiera opcję "menu wybierane przez stronę". Działa!