Jeżeli mam na przykład trzy rekordy w bazie, to tylko przy pierwszym wyborze skrypt działa, reszta go obchodzi. Oto kod :
/* Pierwsza kategoria */ if($_GET['kat']=='narzedzia'){ $wynik = mysql_query("SELECT * FROM narzedzia") or die("Bł?d w zapytaniu!"); while($rek = mysql_fetch_array($wynik)) { ?> <table style="margin-left: 10px;"><form method="POST" action=''> <td style="width: 150px; "><?php echo '<input type="text" name="wybor" value="'.$rek['nazwa'].'" readonly="readonly">'; ?></td> <td align="left"><input type="submit" value="DODAJ"></form> </td> </tr></table> <?php } // ZLICZANIE ILOŚCI DANEGO NARZĘDZIA ( ILOŚĆ ) // $post = $_POST['wybor']; if($post == null) {} if ( $post == $wyn['nazwa'] ){ //Jeżeli wybrane narzędzie znajduje się już w bazie// $wzr = ++$wyn['ilosc']; $wzrost = mysql_query("UPDATE wybor SET ilosc='$wzr' WHERE nazwa='$post'") //zwiększ ilość o jeden// } else { $query = @mysql_query("INSERT INTO wybor SET nazwa='$post'"); // Jeżeli narzędzie nie istnieje jeszcze w bazie, dodaj je// $post = null; } } } //KONIEC ZLICZANIA//
// Edit:
Teraz do głowy wpadło mi zastosowanie pętli - dobrze kombinuję?
// Edit 2:
Zastosowałem pętlę while, ale teraz skrypt w ogóle nie reaguje..